Lída (32): Měla jsem si užívat s krásným mužem. Místo toho jsem byla paf z jeho bytu

Lída (32): Měla jsem si užívat s krásným mužem. Místo toho jsem byla paf z jeho bytu
Zdroj: Freepik

Lída je velmi pořádkumilovná žena. Teď si našla přítele, který je jejím pravým opakem. Dokáže takovou odlišnost překousnout?

Natálie Volfová
Natálie Volfová 20. 01. 2022 13:00

Už od malička jsem byla taková, vždy jsem velmi dbala na pořádek. Moje mamka s oblibou vypráví známým historku, jak jsem si jako pětiletá prala, žehlila a skládala oblečky pro panenky.

Mám opravdu ráda pořádek

Tato posedlost pořádkem mi vydržela až do dospělosti. K tomu, abych byla opravdu šťastná a cítila se doma dobře, nesmí být nikde ani smítko prachu. Už několikrát jsem si říkala, jestli moje posedlost nehraničí s psychickou poruchou, ale nikdy jsem neměla odvahu s tím za někým zajít.

A tak jsem se prostě smířila s tím, jaká jsem. Teď mám ale novou známost, která je mým pravým opakem. Sice spousta lidí říká, že se protiklady přitahují, ale čeho je moc, toho je příliš, a proto přemýšlím, že Mirkovo bordelářství bude znamenat konec našeho vztahu. Prostě se přes něj nedokážu přenést.

Vztah se vyvíjel slibně

Mirka jsem poznala před měsícem a půl. Pracuji jako prodavačka a Mirek mě jednoduše jednou požádal o telefonní číslo. Líbil se mi, a tak jsem mu ho dala. Po pár dnech zavolal a domluvili jsme si první rande. Náš společně strávený čas byl velmi příjemný, Mirek byl opravdu milý.

Proto jsem dlouho neváhala a kývla na další schůzky. Při jedné z posledních jsme byli v krásné restauraci. Mirek jako správný gentleman za mě zaplatil, a následně mě pozval k sobě domů. Já na jeho nabídku kývla. Už delší dobu jsem v to doufala, těšila jsem se, že se poznáme blíž.

Pak ale přišla rána

U něj doma to ale vůbec neprobíhalo podle mých představ. Už jak jsem vešla do dveří, věděla jsem, že bude něco špatně. Podlaha vypadala tak, že ji nejméně tři týdny neluxoval, a všude po bytě se povalovalo oblečení. „Promiň, že to tady vypadá takhle. Je to prostě malý byt a ten je vždy těžší udržovat uklizený,“ omlouval se mi.

Já ale vnitřně vřela. Místo toho, abych si užívala chvilky strávené s krásným mužem, se mi hlavou honilo, jak bych mu to tady nejraději uklidila. Noc strávená u něj doma byla opravdu katastrofální, sex jsem si vůbec neužila a brzy ráno odešla. Nevím, jak dál postupovat a jestli moje posedlost opravdu ukončí slibně se rozvíjející vztah.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články