Ingrid (32): Zamilovala jsem se do nesprávného muže. Kým ve skutečnosti je, jsem zjistila až po dvou letech

Ingrid (32): Zamilovala jsem se do nesprávného muže. Kým ve skutečnosti je, jsem zjistila až po dvou letech
Zdroj: Freepik

Ingrid je velmi obětavá žena, pro všechny by se rozkrájela. Nedávno ovšem narazila na muže, který její dobrotivou povahu nedocenil a dokázal ji jen využívat.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 09. 11. 2021 08:00

Rudolf (40) se na začátku zdál jako perfektní partner. Okouzlil mě především svým šarmem. Seznámili jsme se před třemi lety v práci a z mé strany to byla láska na první pohled. U Rudolfa to tak ale rozhodně nebylo.

Potkala jsem ho v práci

Jsem rozvedená a vychovávám šestiletou Mariánku. Jsem za ni neskutečně vděčná, je to moje sluníčko. Hned jak před třemi lety nastoupila do školky, vrátila jsem se do zaměstnání. Pracuji jako zdravotní sestra na ortopedii. Je to někdy stresující záležitost, ale mám ráda lidi a ráda o ně pečuji.

Právě tam jsem potkala Rudolfa. Do naší ordinace přišel s bolavým kolenem. Měl zpřetrhané vazy a doktor mu řekl, že musí na operaci. Během doby, kterou strávil na našem lůžkovém oddělení, jsme se do sebe zamilovali.

Bylo mi ho líto

Mělo mě to napadnout už tehdy, že mě jenom využívá, ale byla jsem zaslepená láskou, a navíc mi pověděl příběh ze svého dětství, kvůli kterému mi ho bylo líto. Prozradil mi ho hned na druhém nebo třetím setkání.

„Měl jsem opravdu těžké dětství, Ingrid. Otec s mojí matkou nežil, vlastně neznám ani jeho jméno. Máma taky nebyla kdovíjaká. Střídala jednoho partnera za druhým, byl to děs. Nikdy jsem neměl pořádnou rodinu,” řekl mi. Bylo mi ho líto, proto když přišel s prosbou, jestli se k nám s Mariánkou nemůže nastěhovat, nedokázala jsem mu říct ne.

Našel si jinou ženu, kterou bude vysávat

Bydlel s námi dva roky, než jsem si konečně uvědomila, že mě jenom využívá. Spadly mi růžové brýle a bylo mi jasné, že jsem se zamilovala do nesprávného muže. Říkaly mi to i kamarádky, podle nichž byl Rudolf psychopat. Upozorňovala mě na něj i moje matka, ale já jsem na ně nedala.

Přitom k tomu byly jasné indicie. Neměl práci, bydlel u nás zadarmo. A to, že by mi nějak oplácel lásku a péči, o tom také nemohla být řeč. Na dva roky jsem uvízla v toxickém vztahu, který mě dusil. Nakonec to všechno dopadlo dobře. Rudolf si našel někoho jiného, koho bude svou přítomností vysávat. Má teď jinou ženu, asi bohatší, na kterou se může přilepit.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články