Lucka (35): Zamilovala jsem se do manželova kamaráda a vyjela po něm. Hůř to dopadnout nemohlo

Lucka (35): Zamilovala jsem se do manželova kamaráda a vyjela po něm. Hůř to dopadnout nemohlo
Zdroj: Freepik

Když Lucce její manžel Lukáš představil svého nejlepšího přítele, mohla na něm oči nechat. Velmi rychle se do něj zamilovala. Myslela si, že i ona se Romanovi líbí, proto po něm v nestřeženém okamžiku vyjela. Bohužel to nedopadlo podle jejích představ.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 10. 10. 2021 16:00

Myslela jsem si, že to, co zažívám, se děje jen v amerických romantických komediích. Kéž by! Je to realita, navíc velmi bolestivá. Zcela nečekaně jsem se zamilovala do někoho, koho nemůžu mít. A aby toho nebylo málo, ten někdo si brousil zuby na mého manžela.

Roman se mi líbil už na první pohled

Roman (38) je jeden z nejlepších kamarádů mého manžela Lukáše. Donedávna jsem ho znala jen z vyprávění, protože už deset let žil v Americe. Když volal, že se vrací do Čech, Lukáš zářil jako sluníčko. ,,Tak ho přece jen poznáš! Musím vás hned seznámit,“ jásal a plánoval společnou akci.

Z Lukášova vyprávění jsem už o Romanovi jistou představu měla. Prý to byl dobrodruh, který chvíli neposedí. Svého času se věnoval kulturistice a měl slušně našlápnuto k tomu patřit ke špičce. Lukáš o něm vyprávěl s takovým zalíbením, že jsem se na naše společné setkání začínala těšit. Pozvali jsme Romana do mexické restaurace, kterou má tak rád.

Když do podniku vešel exotický čtyřicetiletý muž, rozklepala se mi kolena. Zamířil si to rovnou k nám. ,,Nazdar, ty starý pardále,“ objímali se s Lukášem snad minutu v kuse. ,,Tak povídej! Co je u tebe nového? Už je z tebe taťka?“ zajímal se Roman. ,,Dovol mi, abych ti představil svoji manželku Lucku,“ odvětil mu Lukáš a my si podali ruce.

Neovládla jsem se a vyjela po něm

Tělem mi projelo vzrušení, které jsem cítila naposledy v době, kdy mě Lukáš poprvé políbil. ,,To je teda hezkej chlap,“ říkala jsem si. ,,Ten by stál za hřích.“ Lukáš s Romanem si vyprávěli příhody, které zažili za poslední roky. Neuniklo mi, že si mě Roman pořád nenápadně prohlíží.

,,Panebože! Já se mu líbím,“ zachvěla jsem se vzrušením. Následujících několik týdnů jsme trávili všichni společně. Romana jsme protáhli Prahou, kterou roky neviděl. Jel s námi na vodu, vyšlápl na Sněžku. Čím víc času jsem s ním trávila, tím horší to bylo. Postupně mi docházelo, že jsem se do něj zamilovala.

Často jsem si opakovala, že je to zcela nepřípustné. Touha po Romanovi ale sílila a já ji přestala ovládat. Jednou, když jsme seděli u nás doma a Lukáš přebral, zůstali jsme sami s Romanem. Dvě hodiny jsme si jen povídali. Pak se na mě v jednu chvíli tak prazvláštně podíval. Brala jsem to jako signál. Sedla jsem si k němu blíž a políbila ho.

Řekl mi, že miluje mého manžela

Místo opětovaného polibku mě odstrčil. ,,Já nemůžu. Nezlob se,“ řekl a já se chtěla propadnout do země. ,,Nelíbím se ti?“ zajímalo mě. ,,Líbíš, nebo jak se to vezme. Víš, já jsem gay,“ prohlásil a moje touha zmizet nabrala na obrátkách. Roman ovšem pokračoval: ,,Už dlouho jsem si myslel, že jsem na muže. Pobyt v Americe mě v tom jen utvrdil. A teď to nejdůležitější: Já miluju Lukáše."

,,Cože?“ manžel zrovna vešel do dveří. ,,To si děláš srandu, kámo? Co se tady děje?“ zjišťoval už naprosto vystřízlivělý Lukáš. ,,Tvoje žena mě políbila. Já ji odmítl, protože chci tebe,“ řekl mu bez okolků Roman a v místnosti nastalo hrobové ticho. Večer skončil katastrofálně. Lukáš mě vyhodil a jeho přátelství s Romanem je v troskách. Jedno nás ale přeci jen pojí: všichni tři máme zlomené srdce.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články