Marta (28): Už rok si nemůžu najít chlapa. A to jen proto, že chci v posteli něco specifického

Marta (28): Už rok si nemůžu najít chlapa. A to jen proto, že chci v posteli něco specifického
Zdroj: Freepik

Marta vyžaduje, aby jí partner při sexu sprostě nadával. To jediné ji dokáže patřičně vzrušit. Marián těmto požadavkům čtyři roky vyhovoval. Jenže pak se s Martou rozešel a ta je téměř rok sama. Najít si partnera, který by ji v posteli uspokojil, je pro ni téměř nemožné.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 10. 2021 08:00

Někdo má rád dlouhé předehry, jiný si potrpí na romantiku. Já mám také jedno specifikum. Potřebuji, aby na mě byl partner v posteli hrubý. Ideálně, aby na mě křičel vulgarismy a třeba mě sem tam zatahal za vlasy. To mě vždycky pořádně rozparádí.

K sexu potřebuji nadávky

Přesně takového muže jsem měla. Marián (33) byl v tomto směru založený stejně jako já. Možná je to tím, že jsem si ho našla ve speciální sekci na seznamce. Naše první schůzky vůbec nebyly nesmělé. Rovnou jsme si řekli, co hledáme a co máme rádi.

Jeden nevěřil druhému, takže bylo třeba to otestovat. Byl dokonalý! Sex vyprovokoval hádkou, která skvěle nahrávala tomu si nadávat. ,,Ty couro jedna. Já tě viděl, jak v tom baru flirtuješ s tím barmanem,“ provokoval mě a hra začínala. ,,Já že jsem coura? A co jsi pak ty? Ty napodobenino chlapa,“ hulákala jsem na něj.

V ten moment si mě k sobě přitáhl za vlasy. To už jsem hořela touhou. Hodil mě na stůl a natvrdo jsme se do toho dali. To byla lahoda! ,,Tak napodobenino? Já ti ukážu, ty mrcho, co umím,“ spílal mi a tvrdým nárazem dokončil svoje skvěle rozehrané sólo. Přesně takhle jsme si to představovala. Někdy jsme šli i pro ostřejší slova, ale to se myslím nehodí ani psát.

Po rozchodu jsem musela najít náhradu

Co se týkalo našeho pobytu na veřejnosti, tam jsme se k sobě chovali slušně. Mluvili jsme na sebe normálně. Když přišla chuť na sex, stačilo Mariánovi do ucha pošeptat nějaké to provokativní slovíčko a šlo se někam za roh na věc. Během samotného aktu jsme použili tolik sprostých slov, že bychom mohli sepsat speciální slovník.

Náš sexuální život byl díky tomu velmi nevšední. Za celé čtyři roky, které jsme spolu strávili, na romantiku nedošlo. Pro oba by to byla neuvěřitelná nuda. Já bych klidně uvítala i trochu jemného násilí, ale to už bylo na Mariána moc. Spokojila jsem se tedy s nadávkami. Peklo přišlo ve chvíli, kdy Marián náš vztah ukončil.

Moc mi k tomu neřekl, snad jen, že by se chtěl usadit, což pro mě bylo tabu. Nesním o rodinném životě a on to věděl. Najednou jsem zůstala sama. S Mariánem nešlo jen o sex, měla jsem ho samozřejmě i ráda. Nicméně bylo třeba si najít náhradu stejných kvalit. Jak se po čase ukázalo, byl to velký problém. Takových, jako jsem já, totiž moc není.

Kamarádka si myslí, že nejsem normální

Nejdéle jsem po Mariánovi chodila s Tomášem. Měsíc jsem se odhodlávala k tomu, abych po něm vyjela a rozvinula svou show sprostého milování. Když jsem mu při nudné předehře řekla: ,,Tak dělej něco, ty socane,“ bylo po všem. Neměla jsem šanci situaci zachránit, protože mě vůbec neposlouchal, a ještě mi řekl, ať se dám vyšetřit. A tak je to s každým mužem, který mi přijde do cesty.

Jakmile dojde na sex, automaticky mi mozek posílá jednu nadávku za druhou. I kdybych se tomu sebevíc bránila, je to silnější než já. Jedině tak se dokážu pořádně vzrušit a sex si užít. Od rozchodu s Mariánem uplynul už rok a já jsem stále sama. Kámoška si myslí, že bych měla navštívit psychologa. Já jsem toho názoru, že moje úchylka není za hranicí. Zcela jistě někde čeká ten, kterému se to zalíbí. Tedy doufám.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články