Jindřich (31): Chodily mi nechutné esemesky. Nikdy by mě nenapadlo, kdo mi je posílal

muž
Zdroj: pixabay

Jindřich pracuje jako učitel na jedné střední škole, kam chodí většina dívek. Jednoho dne mu začaly chodit zprávy s erotickým a velmi vulgárním obsahem. Jindřich neváhal a o celé věci uvědomil ředitelku školy. Když se pak dozvěděl, kdo mu zprávy ve skutečnosti posílal, nevěřil vlastním uším.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 29. 06. 2020 10:00

Pracuji jako učitel na střední škole, kam chodí většina dívek. Jednoho dne večer mi přišla zpráva s erotickým obsahem, aby za chvíli přišla ještě jedna, která byla velice vulgární. Na číslo jsem okamžitě zavolal, ale nikdo mi telefon nevzal. Všechno jsem okamžitě řekl přítelkyni Petře (30), která za tím viděla některou z mých studentek a poradila mi, abych všechno ukázal ředitelce školy.

Paní ředitelka byla otřesená

Ráno mi přišla další zpráva, která byla ještě horší než ty dvě předtím. Když jsem je ukázal paní ředitelce, zalapala po dechu a řekla, že to škola začne okamžitě vyšetřovat. Pokud mi ještě nějaká takováto zpráva přijde, mám to paní ředitelce okamžitě hlásit. V průběhu týdne jich přišlo ještě několik.

Byl jsem velice překvapený

Další týden mi paní ředitelka řekla, ať se u ní zastavím, že autorku zpráv už chytila. Já jsem pořád přemýšlel, která ze studentek by to mohla být, a měl jsem pár tajných tipů. Paní ředitelka mi ale řekla něco, co mě úplně odrovnalo. Zprávy mi psala kolegyně Blanka (35), která na škole učí angličtinu. Paní ředitelka na to přišla úplně náhodou, vytočila ono číslo a uslyšela, že telefon zvoní v kabinetu jazykářů. Odemkla dveře a našla vyzvánějící mobil v Blančině skřínce.

Blanka ani nezapírala

Blanku proto ve škole okamžitě našla a odvedla ji k sobě do ředitelny, kde se jí zeptala, jak to ve skutečnosti je. Blanka ani nezapírala a přiznala se, že o mě měla zájem, ale já jsem ji na adaptačním kurzu rázně odmítl, tak se mi rozhodla pomstít. Vzhledem k tomu že se všechno provalilo, je rozhodnuta ze školy ihned odejít a jenom prosí, aby to bylo na dohodu a ne formou hodinové výpovědi. Paní ředitelka jí vyhověla, jelikož byla ráda, že Blanka půjde sama a v tichosti. Já jsem z toho ale špatný a říkám si, že si budu muset dávat na kolegy a kolegyně větší pozor. To co Blanka udělala, mi přijde dost hrozné a dětinské zároveň.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články