Tereza (28): Přítel mě poslal k vodě, ale pak si to rozmyslel. Teď mi dělá ze života peklo

Tereza (28): Přítel mě poslal k vodě, ale pak si to rozmyslel. Teď mi dělá ze života peklo
Zdroj: Pexels

Tereza chodila s Ondrou šest let. Jednoho dne se s ní rozešel a řekl, že už ji nemiluje. Terka se z toho s pomocí kamarádek dostala docela rychle a dokonce si našla nového muže. Jsou spolu dva měsíce a ona se po jeho boku cítí šťastně. Jenže Ondra se rozhodl vzít rozchod zpět...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 03. 2023 13:00

S Ondrou (30) jsme byli spolu šest let. Na konci minulého roku se však se mnou rozešel. Tvrdil, že už mě nemiluje. A šel o dům dál. Já měla štěstí a už v lednu jsem se seznámila s jiným mužem. Ondra to zjistil a začal mi můj nový vztah ničit.

Nečekaný rozchod

Ondra byl hrozně fajn. Jen se někdy zničehonic choval divně a já nevěděla proč. Bezdůvodně se urazil a třeba dva dny se mnou nemluvil. Ze začátku jsem to hodně prožívala, ale později jsem si na to zvykla. Stačilo počkat, až se uklidní. Pak většinou sám přilezl.

Náš vztah ale jinak byl poklidný. Měli jsme pár společných zájmů. V létě jsme jezdili na dovolené, v zimě na hory. Naši rodiče se taktéž znali. Do budoucna jsem počítala i se svatbou. Na tu ale nedojde, protože se se mnou Ondra na konci minulého roku rozešel. Jednoho dne přišel domů a řekl, že už mě nemiluje. A odešel. Nebral ohledy na to, jak moc mi ublížil.

Nejprve jsem byla připravena o jeho přízeň bojovat. Pak jsem si ale řekla, že se nikoho o lásku prosit nebudu. Za pomoci kamarádek jsem začala chodit ven a snažila se na Ondru zapomenout. Netrvalo to příliš dlouho a já si našla nového partnera. Tím je velmi hodný Otakar (32), se kterým chodím dva měsíce.

Expřítel mi nový vztah nepřeje

Když to Ondra zjistil, začal mi dělat ze života peklo. Nejprve pomocí každodenních hovorů a zpráv. Do telefonu mi tvrdil, jak mě miluje a chce být zase se mnou. Řekla jsem mu, že svoji šanci měl, ale nevyužil ji, takže už si nemáme co říct. Myslela jsem si, že to bude stačit a nechá mě být. Ondra se však rozhodl, že mi můj nový vztah zničí.

Přes společné známé si zajistil kontakt i na Oťase. Posílá mu výhružné zprávy, aby mě nechal být, protože jsem jen jeho. Docela mě to překvapuje, protože to byl právě Ondra, který ze vztahu odešel s tím, že mě nemiluje. Oťas to zatím nijak neřeší a říká, abychom vydrželi, že to Ondřeje dřív nebo později přejde.

Já se ale bojím, že možná ne. Občas na mě totiž čeká u práce, v ruce kytku a plnou pusu slibů, jak se změní. Dokonce volal mým rodičům, aby mi domluvili. Někdy to Oťasovi ani neříkám, aby nebylo zbytečně zle. Nevím totiž, jak se k tomu postavit. Ondru mám pořád ráda a chtěla jsem být s ním. Jenže on to celé zkazil a já už mu nemohu věřit.

Svoji šanci promeškal

Minulý týden jsem se od jednoho kamaráda dozvěděla, že náš rozchod byl nějaká zkouška. Ondru údajně zajímalo, zda ho budu na kolenou prosit, aby se vrátil. Teď je překvapený, že se tak nestalo. A ještě jsem si někoho našla...

Přijde mi jako malý kluk. Tato informace mi vlastně pomohla uvědomit si, že s takovým člověkem být ani nechci. I kdyby to s Otakarem nevyšlo, jsem ráda, že jsem se Ondřeje zbavila. Sice k němu ještě něco cítím, ale to brzy přejde. Nejsem žádná onuce, se kterou si může někdo hrát, jak se mu zlíbí. Teď jen zatnout zuby a přečkat tu bouři. Pak už snad bude dobře.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články