Jolana (23): Bývalý přítel se nedokáže smířit s tím, že jsme se rozešli. Jeho chování mě obtěžuje

dívka, žena, mobil
Zdroj: pixabay.com

Jolana se před půl rokem rozešla s přítelem Přemkem (27), protože se ve vztahu necítila delší dobu dobře. Přemek se ale nechce smířit s tím, že to mezi ním a Jolanou skončilo, a neustále Jolaně volá nebo za ní chodí domů, i když mu Jolana jasně řekla, že takovéhle věci nestojí.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 09. 07. 2020 16:30

S Přemkem jsem chodila dva roky a přestala jsem se v našem vztahu cítit dobře. Přemek byl sice pozorný, ale přišlo mi, že mě až moc hlídá a neustále mě sleduje, jestli se náhodou nebavím i s jinými kluky. Já mám sice kamarádů několik, ale přítele bych nikdy nepodvedla, proto mě jeho podezírání dost uráželo. Jelikož jsme si přestali rozumět, rozhodla jsem se, že náš vztah ukončím. Přemek to v první chvíli vůbec nechápal, pak mi začal neustále volat a psát, abych se k němu vrátila.

Telefonáty byly na denním pořádku

Každý den mi Přemek několikrát volal a ptal se mě, jak se mám, a neustále sondoval, jestli bych se k němu nechtěla vrátit. Na sociálních sítích jsem si ho dokonce zablokovala, protože jakmile spatřil, že jsem online, začal mi okamžitě psát a prosit mě, abych se se s ním sešla, že mě miluje. Já jsem mu opakovaně řekla, že to mezi námi skončilo a vracet se k němu rozhodně nehodlám. On to ale nechtěl přijmout a otravoval mě dál, takže jsem si jeho telefonní číslo také zablokovala a doufala jsem, že už mi dá pokoj.

Začalo to být ještě horší

Myslela jsem si, že to Přemek konečně pochopí, ale nestalo se. Začal na mě zvonit doma a dokonce stál několikrát přede dvěřmi našeho domu, proto mu vážně vynadala a pohrozila jsem, že ho udám na policii za obtěžování. Přemek se na chvíli odmlčel a pak si na sociální síti založil nový profil s fotkou cizího kluka a začal mi znovu psát. Já jsem to ale prokoukla a dost mě to rozčílilo.

Můj život jde dál

Nedávno jsem si ale našla nového přítele a myslela jsem si, že až se to Přemek dozví, uvědomí si, že už u mě nemá šanci. On mě ale místo toho před mým novým partnerem pomlouval, proto teď vážně uvažuji, že na Přemka podám trestní oznámení za obtěžování a pomluvu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články