Romana (39): S manželem máme láskyplný vztah. V milování je to ale jako na houpačce

Romana (39): S manželem máme láskyplný vztah. V milování je to ale jako na houpačce
Zdroj: Pixabay.com

Romana má perfektní manželství, ale k dokonalosti jí přeci jen něco chybí. Milování k partnerskému a manželskému životu rozhodně patří. Ale co když se nedokážete naladit na stejnou notu? Právě s tímto problémem se Romana a její manžel potýkají.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 03. 07. 2020 16:30

S manželem Honzou (42) jsme spolu jedenáct let a máme dvě děti – starší dceru Sáru (10) a mladšího syna Jonáše (7). Rozumíme si, vzájemně se podporujeme a perfektně se doplňujeme. Honza vždycky říká: "Ty jsi můj poklad, moje hlava, můj mozek." Já se tomu vždycky směji, protože vím, že toho trochu zneužívá. Zdálo by se, že je to idylka. A ona to idylka opravdu je! Až na ten zatracenej sex.

Manžel ve mně hledá dračici

Poslední dobou, dost často, narážíme v intimní sféře. Ani jeden z nás nemusí mluvit a přesto cítíme, že se nedokážeme naladit na stejnou vlnovou délku.  Sice to není u nás žádná novinka, ale čím déle to takto je, tím je to náročnější. Vím, že Honza ve mně hledá nemravnou dračici, která mu ukáže různě kořeněný sex, ale já to prostě neumím. Nějak to v sobě nedokážu probudit. I když mě můj muž velmi přitahuje, nedokážu se naplno odvázat. Honza v tomto ohledu dává přednost nejrůznějším pikantnostem a netradičním místům.

Milování jako alga a omega spokojenosti

Několikrát se i stalo, že manžel nedosáhl vyvrcholení. A mě to velmi trápí. Milujeme se, rozumíme si ve všem, jen ten sex je jako na houpačce. Když jsme o tom mluvili, shodli jsme se, že sex není alfa omega života, ale oba víme, že je důležitý. Vím, co umí chlapa rozvášnit, ale mé podvědomí mi to nějakým záhadným způsobem zakazuje. Rozhodně to nechci nechat plavat, ale nevím, jak si s tím poradit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články