Gábina (31): Můj ex mě chce zpátky. Nedokážu se rozhodnout, tak spím se současným i bývalým přítelem

Gábina (31): Můj ex mě chce zpátky. Nedokážu se rozhodnout, tak spím se současným i bývalým přítelem
Zdroj: Freepik

Gábina dostala po sedmi letech kopačky, což jí zlomilo srdce. Jako rychlou náplast na bolest zvolila známost s Kamilem. Ze začátku ho jen využívala, než se do něj skutečně zamilovala. Vše ale naboural Gábinin bývalý přítel Dušan, který prosí o druhou šanci.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 03. 2023 19:00

Když se se mnou Dušan (30) po sedmi letech rozcházel, myslela jsem, že je to konec světa. Jako náplast na bolest jsem se hned vrhla do nové známosti. Kamil (32) je skvělý chlap, do kterého jsem se nakonec zamilovala. Dušan se ale teď ozval, že by chtěl dát našemu vztahu druhou šanci. Do doby, než se rozhodnu, z nás jsou jen milenci.

Rozchod jsem zalepila jiným mužem

Když s někým plánujete budoucnost, nepřipouštíte si fakt, že by se s vámi mohl rozejít. Bývalý přítel Dušan byl pro mě modlou. Skvěle naplňoval moje představy o dokonalém a vzorném partnerovi. Vydělával dost peněz, bral mě ven, jezdili jsme spolu na dovolené. Vždycky jsme našli společné téma k debatě.

Shodli jsme se i na budoucnosti. Byla v plánu svatba, děti a rodinný život. Tak moc jsem se k tomu upnula, až mi uniklo, že v jeho životě nejsem jediná. Před téměř rokem praskla jeho nevěra. Můj domeček z karet se zbortil. Doufala jsem, že to i tak bude chtít Dušan slepit a na milenku se vykašle.

On se ale chtěl rozejít. Jen tak, po sedmi letech, všechno zahodit. A to jen kvůli ženě, kterou oproti mně znal chvíli. Nemělo cenu ho přemlouvat a po týdnu hádek se odstěhoval. Jako člověk, který neumí být sám, jsem se hned vrhla do další známosti. Kamil se mi už dlouho dvořil, ale kvůli Dušanovi jsem ho odmítala. Teď se mi jeho náklonnost hodila.

Současného přítele podvádím se svým ex

Od začátku jsem do vztahu dávala podstatně méně než Kamil. Chudák nevěděl, že je jen náplastí na moje zlomené srdce. Stydím se za to, že jsem ho jistý čas jen využívala. Zhruba po třech měsících se ale něco změnilo. Jeho štědrost a skutečná láska ve mně něco probudily. Já se do něj skutečně zamilovala.

Dával mi to, co jsem potřebovala, a já náš vztah začala brát vážně. Jen jsem si chtěla dávat větší pozor a chránit se před dalším zklamáním. I když mi nabídl společné bydlení, rozhodla jsem se vyčkat, až si budu stoprocentně jistá. Uběhl téměř rok a já mám opět zamotanou hlavou. Ozval se mi Dušan s pozváním na večeři. Na té mi řekl, že udělal chybu a chtěl by se ke mně vrátit.

To bylo to poslední, s čím jsem počítala. Vzala jsem si čas na rozmyšlenou, protože jsem nechtěla ublížit Kamilovi. Abych z Dušana měla alespoň něco, začala jsem s ním udržovat poměr. Stali se z nás milenci. Nemám z toho ale radost. Dělám Kamilovi přesně to, co dělal Dušan mně.

Chtěla bych mít oba

Dušan se vážně snaží. Dokonce mě požádal o ruku a chce si splnit naše dávné sny. Kamil zatím nic netuší. Ten pro změnu renovuje byt a stále doufá, že se k němu časem nastěhuji. Ocitla jsem se v pasti. Nejsem si jistá, kterého z nich vlastně chci. Dušana, který mě podvedl, ranil moje city a teď chce zpět?

Kamila, kterého znám rok, ale vím, že je to hodný člověk, který mě má doopravdy rád a myslí to se mnou vážně? Nejraději bych měla oba, což samozřejmě nejde. Takže se v tom plácám. Podvádím přítele se svým ex. Nejjednodušší by pro mě bylo, kdyby to jeden z nich rozsekl za mě. Já se totiž asi rozhodnout nedokážu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články