Lucie (31): Zatímco jsem se oddávala milenci, kamarádka mi provedla něco, co bych do ní neřekla

Lucie (31): Zatímco jsem se oddávala milenci, kamarádka mi provedla něco, co bych do ní neřekla
Zdroj: Freepik

Lucka se svěřila kamarádce Báře s tím, že má milence. Věřila jí a doufala, že si to nechá pro sebe. Bára to ovšem využila jako příležitost, jak se dostat k Lucčinu manželovi.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 01. 02. 2022 07:00

Kdo nikdy v životě nezahnul svému partnerovi, ten jako by nebyl. Myslím si, že dneska podvádí kdekdo. Někomu to prochází, jinému zůstanou oči pro pláč. Mně to procházelo docela dlouho, nakonec jsem ale byla dopadena. Napomohla tomu moje kamarádka Bára, která původně měla moji nevěru krýt.

Kamarádce jsem se svěřila, že mám milence

I když mi s Lukášem (35) defacto nic nechybělo, stejně jsem se ho podvedla. V práci mě uhranul urostlý Ondřej (39), se kterým jsem začala udržovat poměr. Na mileneckému vztahu je krásné to, že si nemusíte nic slibovat a dokazovat. Zkrátka si užíváte tu vášeň a adrenalin, který je s nevěrou spojený.

Svěřila jsem se s tím kamarádce Báře, jež to na mně stejně poznala. ,,Dlouho jsem nezažila tak skvělý sex jako s Ondřejem,“ chlubila jsem se jí. ,,A to nemáš strach, že na to Lukáš přijde? Já bych se teda bála takhle riskovat. Vždyť můžeš o všechno přijít,“ reagovala. ,,Kdo se bojí, nesmí do lesa,“ klidnila jsem její obavy.

,,Nikomu ani muk, jasný?“ prosila jsem ji. ,,Jasně, spolehni se,“ přislíbila. S Ondřejem jsme se většinou zašívali někde v kancelářích, kde jsme si tajně užívali jeden druhého. Na veřejnost jsme spolu nechodili. To už mi přišlo jako velký risk. Lukášovi jsem jako svoje alibi předkládala pracovní resty nebo dlouhé meetingy.

Kamarádka mi začala lézt za manželem

Hlavní bylo, že kdyby mě jel zkontrolovat do práce, vážně by mě tam našel. Poměr s Ondrou mi náramně vyhovoval. Sexuálně jsem se vybila, a ještě jsme si skvěle pokecali. Mohlo by to takhle pokračovat roky, kdyby mi Bára neudělala čáru přes rozpočet.

Jednoho dne jsem se dozvěděla, že zatímco já si užívám s Ondrou, ona začala navštěvovat Lukáše. ,,Já ani nevím, proč jsem Báru nikdy neměl rád. Je docela fajn. Věděla jsi, že stejně jako já hraje na klavír?“ rozplýval se Lukáš. ,,Já spíš nechápu, proč za tebou leze,“ dala jsem najevo svou nelibost. ,,Snad bys nežárlila,“ pošťuchoval mě. Záhy mi došlo, co dělám já za jeho zády.

Báře jsem vyčinila, aby mi nelezla za manželem, ale nebylo jí to po chuti. ,,O nic nejde. Navíc ti to může být jedno, ne? Máš Ondru,“ vpálila mi. Jenže mně se ta situace přestávala líbit. ,,Ale to je jen milenec, pochop. Není v tom žádná láska. Jen sex. Tak hoď zpátečku a Lukáše nech na pokoji,“ soptila jsem. Jenže už v té době to u něj měla dobře rozehrané.

Zůstaly mi jen oči pro pláč

Mně najednou poměr s Ondrou nepřišel tak skvělý. Začala jsem se bát o své manželství. Místo bouřlivého sexu v kanclu jsem pospíchala domů, což se mi jednou vymstilo. Načapala jsem tam Lukáše s Bárou. ,,To si říkáš kámoška?“ mrskla jsem po Báře její triko, které jsem našla na podlaze. ,,Lukáši? Proč? Proč, řekni?“ zoufala jsem si.

,,Jen se nedělej, taky nejsi bez viny. Jak se má Ondra?“ rýpnul si. ,,Aha, Bára mluvila, co?“ soptila jsem. Jak to celé skončilo? Nejhůř, jak mohlo. Lukáš podal žádost o rozvod, který už máme za sebou. Žije s Bárou. Z té nakonec vylezlo, že si na Lukyna vždycky myslela. A ve chvíli, kdy jsem jí dala příležitost, chytla se jí všemi deseti. Takže komu zůstaly oči pro pláč?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články