Simona (41): Po rozvodu se mi exmanžel znovu vrátil do života. Jen v mnohem pikantnější roli

Simona (41): Po rozvodu se mi exmanžel znovu vrátil do života. Jen v mnohem pikantnější roli
Zdroj: Pixabay

Simona si po rozvodu se Štěpánem našla novou známost. Viktor splňoval skoro všechno, co od muže požadovala. Drhlo to jen v sexu. Byl zkrátka nudný. Simona tak hledala způsob, jak situaci vyřešit. A nakonec ho našla...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 11. 2021 08:00

S bývalým manželem Štěpánem (44) jsme se rozvedli vcelku v dobrém. Oba jsme nabyli dojmu, že už si nemáme co nabídnout. Ta největší láska z našeho vztahu vyprchala a zůstávat spolu jenom kvůli dceři nám přišlo pokrytecké.

Můj nový partner je v posteli nudný

Rozvod proběhl skutečně v klidu. Na všem jsme se domluvili, a dokonce si slíbili přátelství. Naše dcera Marie (14) z toho byla sice smutná, ale snažila se to brát sportovně. Domluvili jsme si se Štěpánem střídavou péči a vždy si vyšli vstříc. Zhruba po půl roce jsem si našla novou známost.

Viktor (45) byl moje krevní skupina. Poměrně rychle mezi námi přeskočila jiskra. Podnikali jsme spolu mnoho aktivit. Znovu jsem začala navštěvovat divadla. Dělala jsem zkrátka to, o co Štěpán poslední roky nestál. Jediné, co nebylo s Viktorem tak skvělé, byl sex. Nebyl vůbec kreativní a jel pořád dokola to samé.

Často jsem tak vzpomínala na Štěpána, protože i když jsme si v závěru našeho vztahu nerozuměli jako lidé, v sexu nám to pořád klapalo. Viktora jsem se nechtěla dotknout, takže jsem se mu v posteli přizpůsobila, ale nadšená jsem nebyla. Jednou jsem si takto postěžovala kamarádkám, když jsme seděly v baru. ,,Holky, Viktor je v posteli tak nudný,“ začala jsem.

V baru jsem narazila na exmanžela

Holky to se mnou začaly rozebírat. Pak jedna vykřikla: ,,Hele, tamhle je tvůj ex!“ Ukázala prstem k jednomu stolu. ,,Docela mu to sluší, co?“ pronesla další. Když jsem se tak na Štěpána dívala, skutečně vypadal jinak. Zhubnul a trochu se vypracoval. ,,A s ním to bylo v posteli jaké?“ zeptala se Agáta.

,,Se Štěpánem? Skvělý. On byl vážně nejlepší chlap, jakého jsem v tomto směru měla,“ přiznala jsem. Štěpán si mě všimnul a přišel mě pozdravit. Ten večer jsme spolu v baru zůstali do ranních hodin. Vzpomínali jsme na staré časy. V jednu chvíli se na mě tak zvláštně podíval a nakonec mě políbil. ,,Ke mně nemůžeme, je tam Marie,“ pronesl vzrušeně.

Polibek jsem mu vrátila, vzala ho za ruku a chytla první taxi. Jeli jsme ke mně, kde jsme se pomilovali jako kdysi. ,,Jsi jedna z nejlepších, jakou jsem kdy měl,“ složil mi poklonu. ,,Nápodobně,“ reagovala jsem. ,,Marii nic neříkej. Nic to neznamenalo, jasný?“ zdůraznila jsem. ,,Chápu. Takže z nás jsou teď milenci?“ nadhodil.

S bývalým manželem jsme teď milenci

Nechala jsem to bez odpovědi, protože mi to přišlo praštěné. Nicméně za pár dní jsme se sešli znovu. Důvod našich setkání je jednoznačný. Jde čistě jen o sex. Ale o jaký sex! O ten nejlepší, který jsem kdy měla. Ani po těch letech, co se známe, mě to se Štěpánem nepřestává bavit. Teď mám skoro pocit, že je sex ještě o chlup lepší než v době manželství.

Já mám přítele, kterého podvádím. Mým milencem je bývalý manžel, se kterým mám dítě. Je to přitažené za vlasy, ale funguje to. S Viktorem se užívám návštěvy kulturních akcí a občas se přemůžu na sex. S bývalým manželem si zase užívám milování, které je s Viktorem o ničem. Žijeme jen jednou, tak si to užívám. Jediné, na co si dáváme pozor, je to, aby se to nedozvěděla dcera. Nemá cenu jí dělat plané naděje.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články