Rozina (30): Myslela jsem, že půlrok bez chlapa hravě zvládnu. Pak se stalo něco, co bych nečekala

Rozina (30): Myslela jsem, že půlrok bez chlapa hravě zvládnu. Pak se stalo něco, co bych nečekala
Zdroj: Freepik

Rozina měla vždycky zajištěný pravidelný přísun sexu. Jednoho dne se ale ocitla jak bez partnera, tak bez milence. Myslela si, že si hned najde nějakého zajíčka na hraní. To ještě netušila, že bude bez milování půl roku. A co hůř, že to na ní každý pozná.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 11. 2021 08:00

Vždycky jsem žila docela aktivně, co se týče sexu. Ať už se mi ho dostávalo při rychlých románcích nebo v trvalém vztahu. Když nastalo hluché období a já neměla půl roku chlapa, myslela jsem si, že jsem jediná, kdo to ví. To jsem se ale spletla.

Byla jsem zvyklá na pravidelnou dávku sexu

Trvalejší vztahy jsem pěstovala celkem čtyři roky. Po tom posledním jsem si chtěla dát na chvíli oraz. Věnovala jsem se spíše kratičkým románkům. Šlo mi hlavně o sex. Nemyslete si, že jsem nějaká lehká holka. Jen se domnívám, že ne vždycky je nutné být ve vztahu, když chcete někoho do postele. Kolem svých dvaceti devíti let jsem to ale trochu přeháněla.

Točila jsem se mezi dvěma muži. Z mé strany šlo jen o sex. Tomáš to měl stejně, ale Ondřej to hrotil, chtěl vztah. Pro jistotu jsem to s ním ukončila a nechala si jen Tomáše. Ten ale po čase usoudil, že je to nuda, a šel o dům dál. Zůstala jsem sama. Nijak jsem se z toho nehroutila. Měla jsem v podvědomí zafixováno, že se co nevidět nějaký chlap vynoří.

Když uběhl první měsíc bez muže a sexu, brala jsem to sportovně. Hlavu jsem si s tím nelámala. Dál jsem žila jakoby nic. Po dalších dvou měsících bez mužského elementu, jsem na sobě pozorovala změny. Často jsem byla protivná, unavená a podrážděná. Nenapadlo mě, co je příčinou.

Kamarádka hned poznala, že mi chybí chlap

Všechny dny byly stejně šedivé, nudné a v mých očích zbytečné. Najednou se ze mě, společenské osoby, stávalo uzavřené stvoření. Začala jsem mít problémy s navazováním kontaktu, proto jsem omezila vycházení do společnosti. Kamarádka Věrka se mě snažila vytáhnout na víno. Nechtělo se mi, ale byla dotěrná. ,,Půjdu, ale jen na chvíli, jsem nějaká unavená,“ odbyla jsem ji do telefonu.

Když jsme se sešly, Věrka se mě vyloženě lekla. ,,Panebože, co ti je? Vypadáš hrozně,“ řekla. ,,Nic mi není. Jen nejsem ve své kůži,“ nechtěla jsem se o tom bavit. ,,Kdy jsi měla naposledy chlapa?“ rýpla do mě. ,,Co je ti do toho?“ odsekla jsem. ,,Tipuju, že tak půl roku, podle toho, jak vypadáš,“ pokračovala v rýpaní. ,,To ses trefila skoro přesně! Gratuluju,“ řekla jsem ironicky.

Nakonec jsem se Věrce svěřila, jak se věci mají. Ta měla hned jasno. ,,Musíme ti najít chlapa!“ prohlásila. ,,Takhle nemůžeš chodit po ulicích. Viděla jsi, co máš s pletí? Já četla, že díky pravidelnému sexu se kolagen v těle tvoří rychleji,“ sdělila mi svoje moudro. ,,Tím to podle mě není, spíš už taky stárnu,“ reagovala jsem.

To, že nemám sex, poznala i prodavačka uzenin

Věrka přišla s nápadem, abych si založila profil na on-line seznamce, což jsem zásadně odmítala. ,,Nejsem žádný zoufalec. Najdu si chlapa klidně hned, když budu chtít,“ prohlásila jsem a odkráčela domů. Cestou jsem se zastavila ve svém oblíbeném uzenářství pro pár klobás. Ten vztek jsem musela zajíst. Obsluhovala mě jako vždy milá Káťa, známe se od vidění tak tři roky.

,,Dobrý den, Rozino, je vám dobře?“ zeptala se opatrně. ,,Vy už taky?“ odfrkla jsem si. V tu chvíli se ke mně naklonila a řekla: ,,Vypadala jsem dost podobně, když jsem neměla pravidelný sex. To chce chlapa,“ špitla. Sbalila jsme klobásy a mazala domů založit si profil na on-line seznamce. Protože pokud je to na mně vidět až tak, musím s tím něco okamžitě, ale okamžitě udělat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články