Dominik (38): Nachytal jsem ženu s cizím chlapem u nás v posteli. Svou reakcí jsem je oba totálně zaskočil

Dominik (38): Nachytal jsem ženu s cizím chlapem u nás v posteli. Svou reakcí jsem je oba totálně zaskočil
Zdroj: Freepik

Dominik načapal Báru v jejich posteli, jak si to rozdává s cizím mužem. Většina chlapů by zareagovala tak, že by soka fyzicky napadla a ženu vyhodila. Jenže Dominik se zachoval úplně jinak.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 11. 2021 08:00

Ještě teď z toho mám sucho v puse. Kdybych alespoň tušil, že manželka někoho má, možná by to pro mě nebyl takový šok. Jenže já nic nepoznal. To, že mám parohy jak hrom, jsem zjistil až ten den, kdy jsem Báru načapal v posteli s cizím chlapem. Nikomu to nepřeji.

Myslel jsem si, že máme bezproblémový vztah

S Bárou (34) jsme spolu přes deset let. Náš vztah vždy provázela pohoda. Na většině věcí jsme se shodli, nikdy jsme neměli větší rozbroje. Bára je klidná povaha, která radši ustoupí, než by se hádala. A já zase nejsem žádný zarputilec, co by musel za každou cenu protlačit svoji. Zkrátka a dobře jsem žil v tom, že se máme rádi a nic nám nechybí.

Jedno středeční dopoledne jsem ale prozřel. Ráno jsme se rozloučili jako obvykle. Dali jsme si snídani, pusu a já odjel do práce. Bára měla jít na noční, takže měla celý den volno. Tvrdila, že bude doma uklízet, a pak si půjde zacvičit. Nikdy jsem ji nepodezíral, že dělá něco jiného. Jenže zrovna v tu středu jsem se musel vrátit domů.

Zapomněl jsem na stole dokumenty, které jsem potřeboval k odpolední poradě. Z práce k nám to trvá třicet minut. Sedl jsem do auta a vyrazil. Vyběhl jsem schody do pátého patra, strčil klíč do zámku a vešel. V bytě bylo relativní ticho. Žádný vysavač nebo něco, co by naznačovalo, že Bára uklízí.

Nechtěl jsem věřit tomu, co vidím

V botách jsem proběhl do kuchyně, kde ležely ty papíry. Chtěl jsem dát Báře ještě pusu, tak jsem volal: ,,Báro? Jsi tu?“ V tu chvíli jsem zaslechl ty zvuky z ložnice a polilo mě horko. Sáhl jsem na kliku a otevřel dveře. V naší posteli ležela Bára s nohama do praku. Nad ní stál nějaký týpek a tvrdě do ní bušil.

,,Dominiku?“ hlesla. Právě v tu chvíli měla orgasmus. Poté rychle seskočila z postele a začala se oblékat. ,,Ne, to je v pohodě. Já... já jsem si jen přijel pro papíry do práce,“ koktal jsem. Podíval jsem se na toho muže. ,,Dobrý den!“ hlesl jsem. Nepociťoval jsem žádný vztek ani touhu mu rozbít hubu. ,,Dáš mi ještě pusu, než půjdu?“ pronesl jsem směrem k Báře a ona velmi zmateně vstala a políbila mě.

,,Ať ti to večer v práci uteče,“ pronesl jsem a otočil se na patě. V hlavě mi zněla mantra: ,,To se nestalo. Nic z toho, co jsi viděl, se nestalo. Bára byla v ložnici sama.“ Říkal jsem si to celou dobu, co jsem utíkal ze schodů. Vlastně ještě cestou do práce, v práci i během porady. Ke konci pracovní doby jsem tomu věřil. Nic se nestalo.

Nevěru své ženy jsem si zkrátka nepřipouštěl

Když jsem přijel domů, Bára už byla v práci. Dělal jsem běžné činnosti. Dal nádobí do myčky a došel se smetím. Večer jsem si otevřel pivo a vesele se díval na televizi. Občas se mi do hlavy vloudila vzpomínka z dopoledne. ,,Ne, to se nestalo,“ zaháněl jsem ji. Ráno kolem páté přišla Bára. Hned se ke mně sklonila a začala mi vše vysvětlovat.

Zastavil jsem ji. ,,Nic se nestalo. Nic,“ řekl jsem a dál ležel. Nevěřícně na mě zůstala hledět. ,,Vážně?“ divila se. ,,Vážně. Nic se nestalo. Já tomu chci věřit a budu tomu věřit,“ pronesl jsem rezolutně a dal jí pusu. Uběhlo už půl roku a náš vztah pokračuje. Jestli jsem udělal dobře, nebo ne, ukáže až čas. Musím sázet na to, že moje prvotní přirozená reakce byla správná.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články