Marie (26): Chtěla jsem, aby se se mnou přítel častěji miloval, když už mu dělám služku. To jsem ale tvrdě narazila

Marie (26): Chtěla jsem, aby se se mnou přítel častěji miloval, když už mu dělám služku. To jsem ale tvrdě narazila
Zdroj: Pixabay

Marie se rozhodla, že zkusí štěstí na seznamce. Chvíli trvalo, než našla toho správného partnera. Byl jím Patrik. Uváděl o sobě, jak je aktivní a rodinný typ. A tak spolu začali chodit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 11. 2021 10:00

Klesla jsem tak hluboko, že jsem otevřela on-line seznamku. Nikdy jsem si nemyslela, že bych po ní sáhla. Jenže seznámit se dneska jen tak na ulici je prakticky nemožné. Nakonec jsem byla překvapená, kolik zajímavých profilů jsem našla.

Rande s Patrikem dopadlo na výbornou

S několika muži jsem si ze začátku jen psala. Později došlo i na setkání. Některá se vyvedla, jiná o něco méně. S Jardou jsem chodila skoro čtyři měsíce. Pak se ukázalo, že nehledá trvalý vztah, ale jen někoho na sex. Od toho jsem dala ruce pryč. Já totiž toužila po vztahu, lásce a pochopení.

Proto mě velmi zaujal Patrikův profil. Byl obsáhlý. Napsal o sobě všechno možné. Mně se nejvíce líbilo to, že je rodinný typ. Uváděl, že má rád sport a že žije aktivně. Fotka prozradila, že je to i hezký chlap. Nebylo o čem. Po několika vyměněných řádcích došlo na první rande. I když už jsem měla se schůzkami naslepo jisté zkušenosti, z této jsem byla nervózní.

Patrik ve skutečnosti vypadal ještě lépe než na fotografii. Rande se povedlo na výbornou a já doufala v další. To přišlo o pár dní později. Jeho chování se ztotožňovalo s tím, co o sobě uvedl. Skutečně byl aktivní. Když jsme zrovna neseděli v kině, šli jsme si zahrát minigolf. Zamilovala jsem se do něj poměrně rychle.

Velmi rychle jsem se k němu nastěhovala

Na můj vkus akorát docela tlačil na společné bydlení. Na druhé straně žijeme v uspěchané době, a tak jsem po půl roce chození na jednu domácnost kývla. První týdny to bylo krásné. Snídaně do postele, večeře při svíčkách. Vážně jsem si to užívala. Jediné, co vyprchalo na můj vkus velmi rychle, byl sex.

Patrik na něj nikdy neměl chuť. Svoji neaktivitu sváděl na únavu či pozdní večerní hodinu. Nechtěla jsem to moc respektovat. Jsem mladá holka, co má sex ráda. A jednou za 14 dní mi to vážně nestačí. Dělala jsem všechno proto, abych v něm touhu se mě zmocnit probudila. Zkoušela jsem prádlo i pravidelný orální sex, ale nikdy to neskončilo tak, jak bych chtěla.

Jak klesala jeho chuť na sex, ruku v ruce s tím se zvýšily Patrikovy nároky na mě. Hlavně co se týče péče o domácnost. Začal po mně chtít, abych chodila častěji nakupovat. Trval do domácí stravě. Nejlépe, aby měl každý den jiné teplé jídlo. Hlídal, aby koš se špinavým prádlem nebyl plný. Zkrátka jsem si po čase začala připadat jako služka.

Nehledal lásku, ale služku

Zatímco on seděl na kanape a jedl mnou uvařené jídlo, já kolem kmitala s vysavačem. Chtěl mít každý večer uklizený byt a navařené krabičky s jídlem do práce. Navoněné prádlo a plnou lednici. To bylo to, co ho tankovalo. Když jsem zato na oplátku chtěla pravidelný sex, narazila jsem. ,,Já jsem unavený, dneska ne,“ vymlouval se jako obvykle.

,,Co je s tebou? Proč se mnou nechceš spát?“ zeptala jsem se natvrdo. ,,Jsem na to líný. Je to zbytečná ztráta energie a mě to nebaví,“ hlesl. ,,Ale na porno čumíš! Nemysli si, že to nevím,“ spustila jsem. ,,Uváděl jsi na profilu, jak jsi aktivní. Tak kde je ta tvoje aktivita?“ prskala jsem vzteky. ,,Tak na něco ty ženský nalákat musím, ne? Tys na to taky skočila,“ smál se. Dala jsem nám ještě pár týdnů šanci, ale nezměnilo se nic. Tak rychle, jak jsem se k němu nastěhovala, jsem se i odstěhovala. Nebudu někomu sloužit bez nároku na sex.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články