Diana (26): Skousla jsem přítelovu úchylku. Za ten neustálý přísun luxusních bot mi to stojí

Diana (26): Skousla jsem přítelovu úchylku. Za ten neustálý přísun luxusních bot mi to stojí
Zdroj: Shutterstock

Když Diana dostala od Miloše parádní boty, brala to jako milou pozornost. To, že je za tím něco víc, zjistila až ve chvíli, kdy Miloše načapala v koupelně při masturbaci.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 11. 2021 13:00

Když mi Miloš koupil první boty na vysokém podpatku, ani ve snu by mě nenapadlo, že mám tu čest s fetišistou. Myslela jsem si jen, že mám skvělého přítele, který mě zahrnuje pozorností.

Přítel chtěl, abych mu udělala módní přehlídku

Byli jsme spolu čtyři měsíce, když mi Miloš ty boty koupil. Rudé lodičky na jehlovém podpatku. ,,Na, ty jsou pro tebe,“ podával mi je celý rozrušený. ,,Čím jsem si to zasloužila?“ zajímalo mě. ,,Jen tak. Ukaž se mi v nich. Jsem zvědavý, jak ti padnou,“ ponoukal mě. Když jsem si jednu z nich obouvala, zastavil mě. ,,Počkej, ještě něco pro tebe mám,“ pronesl a vytáhl silonky.

,,Teď to bude ono,“ popoháněl mě, abych si je oblékla. Boty mi skvěle padly. Musela jsem v nich udělat Milošovi módní přehlídku. Trval na tom, abych si sundala tričko a promenádovala se před ním jen v podprsence, punčoškách a s botami na nohou. Seděl přitom na gauči a já si velmi rychle všimla, že mu stojí kalhoty.

,,Zdá se, že má radost ještě někdo,“ mrkla jsem směrem k jeho poklopci. Miloš vstal a šel ke mně. Klekl si a začal mě líbat od kotníku směrem nahoru. Do jisté míry to bylo příjemné. Pak mi ale začal nohy vyloženě olizovat. ,,Co děláš?“ vyjekla jsem. Nadrženým hlasem reagoval. ,,Jsi v tom tak strašně sexy. Nech mě si ještě chvíli hrát,“ prosil a pokračoval ve své činnosti.

Načapala jsem ho v koupelně v mých silonkách

Znejistěla jsem. Nebylo mi to dvakrát příjemné. Nakonec mě položil na sedačku. Punčošky mi sundal jen tak, aby se dostal pod kalhotky. Moje nohy v botách si hodil kolem krku a během celého aktu mi je olizoval. Byla jsem z toho dost vedle, takže o nějakém orgasmu jsem si mohla nechat nejvýš zdát. Ulevilo se mi, když bylo po všem.

Oblékla jsem se a šla s kamarádkou na víno. Celé jsem jí to převyprávěla. Náramně se tím bavila. Když jsem se večer vrátila, hodila jsem špinavé silonky do koše s prádlem a šla spát. Miloš u mě tu noc zůstal. Ráno jsem ho ale v posteli nenašla. Zdálo se, že je v koupelně. Opatrně jsem otevřela a zůstala zkoprněle stát ve dveřích.

Miloš měl na sobě moje silonky a onanoval. Vedle něj ležely moje nové boty, ale asi se do nich nenarval. ,,Co to má znamenat?“ vylekala jsem ho. ,,Ty jsi úchyl, že jo?“ vykřikla jsem a utíkala pryč. Miloš vyběhl za mnou. ,,Já ti to vysvětlím, počkej!“ prosil.

Díky jeho úchylce stále dostávám nové boty

,,Já mám takovou libůstku,“ začal. ,,Nepovídej, to jsem si nevšimla,“ reagovala jsem ironicky. ,,Zkrátka mě rajcují silonky a vysoké podpatky. Proto jsem ti je koupil. A ještě víc mě vzrušuje, když si to pak můžu obléknout já sám,“ ozřejmil a mně ho bylo líto. ,,Není to na doktora?“ namítla jsem. ,,Možná jsem trochu fetišista. Hlavně mě prosím neopouštěj,“ žadonil.

Pár dní jsem to rozdýchávala. Když za mnou přišel a v ruce svíral další krabici s botami, musela jsem se smát. Když jsem ji otevřela, byly v ní krásné černé lodičky na ještě vyšším podpatku než ty červené. ,,Promiň, ale já jiný nebudu. Zkus to se mnou,“ ještě jednou poprosil a já si od něj tu krabici vzala. Nakonec to není tak zlé. Máme nastavená určitá pravidla, která Miloš nesmí porušit. Navíc já docela pravidelně dostávám nové boty. To si nechám líbit.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články