Sexy tělo rychle a bez bolesti? Pečujte o sebe i v zimě

Sexy tělo rychle a bez bolesti? Pečujte o sebe i v zimě
Zdroj: Panasonic

V létě je to samozřejmost, v zimě možná některé z nás „hřeší“ na to, že máme tělo zahaleno oblečením. Mít hebkou pokožku bez chloupků by však mělo být samozřejmostí, ať je venku teplo nebo zima.

Speciální projekt
Speciální projekt 25. 10. 2021 09:50

Pokud si myslíte, že je holení chloupků výdobytkem moderní doby, jste na omylu. Tradičně se jich zbavovaly už Egypťanky, Římanky i Řekyně. Sílu žiletky poznaly ženy už v období války. Ty dnešní jsou však přece jen ve výhodě. Mají totiž k péči o tělo velké pomocníky.

Sexy v šatech i v zimě

Hledáte stále možnost, jak se zbavit chloupků pohodlně, rychle a šetrně? Chce se vám do toho v zimě méně, protože se chcete v koupelně spíš zahřát horkou sprchou a potom se rychle zahalit do teploučkého županu?

Panasonic

I v zimě ale můžete vypadat atraktivně v šatech nebo sukni a k tomu jednoduše hladká pokožka patří. Koneckonců Vánoce se blíží a možná se letos dostanete i na nějakou party a tam jistě budete chtít zazářit.

Epilátor Panasonic ES-EL7A je tím pravým asistentem, díky němuž se budete cítit sexy a péče o tělo vám zabere minimum času.

Pomůže vám speciální světýlko

Chlubí se flexibilní výklopnou hlavicí, se kterou dosáhnete i na těžko přístupná místa, a také dvojitým kotoučem se 60 pinzetami, které zachytí i velmi krátké chloupky. Epilátor Panasonic ES-EL7A má ochranné jemné víčko a tři rychlosti. Zapomenou nelze ani na další vychytávku, led světlo, které vám posvítí na těžko viditelná místa.

Ale tím jeho síla nekončí – zatímco epilační hlava jemně odstraňuje chloupky od kořínků a holicí hlava je ořezává na pokožce, funkční nástavce odstraní nežádoucí chloupky ze všech částí těla.

Panasonic

Epilátor Panasonic pracuje na sucho i na mokro. Výhodou je, že si napustíte horkou vanu plnou relaxační pěny nebo oleje, odpočinete si a zároveň zapracujete na své přitažlivosti. Navíc horká voda změkčuje pokožku a odstranění chloupků je díky tomu ještě snazší. Ze sprchového gelu si můžete vytvořit pěnu a pustit se do práce.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články