Alžběta (29): Partner omylem zahlédl moji fotku s expřítelem. Následné události se vymkly kontrole

Alžběta (29): Partner omylem zahlédl moji fotku s expřítelem. Následné události se vymkly kontrole
Zdroj: Freepik

Alžběta žila až donedávna ve spokojeném vztahu. Nic jí nechybělo, dokonce plánovali s přítelem svatbu. Po posledních událostech si ale společnou budoucností tak jistá není.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 11. 02. 2022 12:00

Marek (33) se zdál jako ideální partner, známost spolu udržujeme skoro dva roky. I když by se někomu mohlo zdát, že to není dlouho, jsme si opravdu souzení. Padli jsme si do noty hned od začátku. Po pár měsících chození jsme spolu začali bydlet a teď chystáme na srpen svatbu.

Můj minulý vztah byl hrozný

Marek představoval příjemnou změnu oproti mému minulému vztahu. To bylo velké šlápnutí vedle. Se svým ex jsem chodila šest let a šlo opravdu o horor. Standa byl velmi autoritářský, ale protože se jednalo o první lásku, některé chyby jsem mu promíjela.

Choval se ke mně opravdu hrubě, myslel si, že jsem jeho služka a udělám vše, co mu na očích vidím. Spousta kamarádů mě před ním varovala, ale já přes růžové brýle nevnímala realitu. Proto mi trvalo šest let, než jsem uznala, že to není chlap pro mě a rozešla se s ním.

Uviděl naši fotku s expřítelem

Minulost mě ale dohnala vcelku nedávno. Uklízeli jsme s Markem náš byt, když jsem v jedné z krabic našla fotku se Standou. Pocházela z doby, kdy jsem do něj byla ještě bláznivě zamilovaná. Fotili nás naši známí na naší jediné společné dovolené. Byli jsme tenkrát v Itálii.

„Ty si schováváš fotky se svým bývalým?“ zeptal se mě Marek, když viděl, co si prohlížím. „Ne, jen jsem ji zapomněla vyhodit,“ řekla jsem mu popravdě. „To ti tak budu věřit. Vidím, jak jste na té fotce šťastní,“ začal se rozjíždět.

Strašně jsme se kvůli tomu pohádali

Ta fotka vyvolala mezi mnou a Markem obrovskou hádku. Nemohl nebo nechtěl uvěřit tomu, že mě můj bývalý přítel opravdu už nepřitahuje a snímek mi zůstala jen omylem. Hádka postupně gradovala, nepomohlo ani, když jsem fotku před Markem vyhodila do koše. Byl stále naštvanější a mně také začala docházet trpělivost.

„Kdybych věděla, že jsi takhle žárlivý, tak bych si svatbu ještě rozmyslela,“ řekla jsem mu v záchvatu vzteku. Jak to Marek slyšel, sebral se a odešel z bytu, vrátil se domů až druhý den. I když jsem se mu několikrát omluvila za to, co jsem řekla, nemohlo to. Nevím, jestli to ještě dokážeme slepit.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články