Bára (26): Svedla jsem nejlepší kamarádce snoubence. Pak jsem jí odsvědčila svatbu

Bára (26): Svedla jsem nejlepší kamarádce snoubence. Pak jsem jí odsvědčila svatbu
Zdroj: Pixabay

Bářin kolega Honza si bral její nejlepší kamarádku Kamilu. Tudíž když snoubenci uspořádali společnou rozlučku, Bára na ní nesměla chybět. Všichni se skvěle bavili. Bára dokonce o víc, než by si Kamila přála.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 09. 12. 2021 08:00

Moje kamarádka Kamila se rozhodla uspořádat netradiční rozlučku se svobodou. Místo toho, aby ženy slavily se ženami a muži s muži, sešli jsme se bez rozdílu pohlaví na společné akci. Snoubenci pronajali obrovskou chatu na horách, kam dorazili všichni přátelé a popíjelo se. Já byla téměř jediná nezadaná. Ve společnosti lidí, kteří plánovali rodiny a hypotéky, trochu outsider.

Přišla jsem se ohřát ke krbu a dali jsme se do řeči

Kamila si brala Honzu, se nímž jsem se znala z práce. Rozvážel u nás balíky a já dělala v call centru. S Kamilou se dali dohromady poté, co jsem je seznámila. S Honzou jsem si vždycky rozuměla a Kamila byla ráda, že si můžeme občas vyrazit na skleničku ve třech.

Při rozlučce se svobodou na mě Honza celý večer koukal a já nemůžu říct, že by mi to vadilo. Kamila měla dost práce s péčí o hosty, zatímco on se držel stranou a seděl v křesle u krbu. "Nebavíš se?" přišla jsem se za ním trochu ohřát. "Ale to víš, že jo," řekl diplomaticky a usmál se na mě.

Kamarádka odvrávorala do pokoje

"Kamila má dost práce, možná jí půjdu pomoct," řekla jsem, protože už mi začínalo být to ticho trapné. "Neboj, zvládne to. Ustáli jste v práci ten nápor minulý týden?" nadhodil téma. Začali jsme si povídat a brzy sklouzli od práce k osobnějším tématům. Povídali jsme si tak dlouho, že ostatní už mezitím začali odcházet do svých pokojů.

"Ale, ale, co vy tady?" přicupitala k nám ovíněná Kamila. Smála se a objala nás. "Nevím, co tu kujete, každopádně já jdu spát. Mějte se!" zamávala nám a zavrávorala. Přidržovala se sice zábradlí, ale schody nakonec vyšla obstojně a my tak s Honzou zůstali dole úplně sami.

Rozdali jsme si to v koupelně

Už ani nevím, jak k tomu došlo, že jsme skončili v té koupelně a líbali se, jako by budoucí ženich neměl před svatbou. Nikdy jsem nebyla tak vzrušená a necítila, jak moc ho chci. Strhali jsme ze sebe oblečení a živočišně si to rozdali, ačkoliv patro nad námi spala jeho nastávající. V tu chvíli jsem si na ni ani nevzpomněla.

Ráno jsme se probudili a oba měli jasno v tom, že se o tom nechceme bavit. Když jsme vystřízlivěli, nezdál se nám ten úlet z předešlé noci jako dobrý nápad. Kamile jsme to neřekli a já jim za tři týdny odsvědčila svatbu. Dodnes chodíme společně na skleničku a s Honzou jsme se o tom nikdy nebavili.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články