Františka (31): Už pět let vodím přítele za nos. Teď máme před svatbou a já budu muset s pravdou ven

Františka (31): Už pět let vodím přítele za nos. Teď máme před svatbou a já budu muset s pravdou ven
Zdroj: Freepik

Když Františka se svým přítelem Danem poprvé předstírala orgasmus, netušila, jaký bič si na sebe upletla. Jsou spolu pět let, mají před svatbou a ona pořád předstírá. Nyní se rozhodla, že půjde s pravdou ven, ale bojí se partnerovy reakce.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 11. 2021 08:00

S Danem (33) oslavíme za několik málo měsíců páté výročí seznámení. Kdybych ho měla charakterizovat, řeknu, že je to ten nejhodnější chlap na světě. Jsem velmi vděčná za to, že si pro život vybral právě mě. V létě mě dokonce požádal o ruku a já řekla ano. Vše se jeví jako dokonalá idylka, ale je tu jedna věc, která mě trápí.

Můj bývalý přítel byl báječný milenec

Před Danem jsem chodila šest let s Tomášem. Kdybych ty dva měla porovnat, řekla bych, že Tomáš je černá a Dan bílá barva. Tomáš byl sobec, který myslel jen na sebe a svoje koníčky a záliby. Já byla někde daleko za fotbalovým zápasem a jeho bandou kamarádů. Co se mu ale upřít nedalo, byl naprosto báječný milenec.

Za tu dobu se mi stalo snad jen dvakrát, že bych nedosáhla orgasmu. S Danem je to bohužel jiné. Zpočátku jsem tomu, že s ním nezažívám orgasmus, nepřikládala velkou váhu. Buď byl dřív než já, a pak už nemohl, nebo se mu naopak nepostavil.

Vzájemně jsme se utěšovali. ,,Neboj, to je tím, že se moc neznáme. Mně se to s tebou i tak líbilo,“ chlácholila jsem ho tehdy. ,,A stihla jsi to aspoň ty?“ zeptal se jednou. To byla chvíle, kdy jsem se měla přiznat, že jsem s ním orgasmus ještě neměla. Místo toho jsem ale zalhala. ,,Jasně, stihla a byl to skvělý orgáč,“ řekla jsem a proklínala se, že lžu tak skvělému chlapovi.

S přítelem jsem neměla pět let orgasmus

Čas ale ukázal, že ať Dan udělá cokoliv, do cíle mě nedovede. Ani orálně ani samotným aktem. Já ale vždy vychytám, kdy už je dobré začít předstírat. Chvíli hekám, sténám, a pak zahraji divadlo bouřlivého orgasmu. Dan si spokojeně odfrkne. Takhle mu lžu už skoro pět let. Možná bych to dokázala i dál, ale už nechci.

Zaprvé by to měl vědět a mít možnost s tím něco udělat. Za druhé mi orgasmus prostě chybí. Sice mě částečně naplňuje, když ho v sobě cítím, jsem vzrušená, ale není to prostě ono. Řešila jsem to s kamarádkou Bětkou, která si myslí, že je to v Danovi. ,,Najdi si bokovku jen na sex a máš po starostech. Dělá to tak kde kdo,“ navrhovala mi.

Hned jsem to smetla ze stolu, že to není fér. Už týdny hledám vhodnou chvíli, jak to Danovi říct. Možná bude stačit jen poloviční pravda a říct, že nepředstírám celou dobu. Ne, nevím, vážně nevím, jak se taková věc říká. Jak asi zareaguje? Co jeho ego? Co když mě kvůli tomu nechá? Vždyť máme před svatbou!

Ráda bych mu řekla pravdu, ale bojím se

S předchozími muži jsem takový problém neměla. A to jsem je paradoxně neměla tak ráda, jako Dana. Nemám zdání, proč tomu tak je a nejsem schopna s ním zažít orgasmus. Miluju ho, přitahuje mě, je k sežrání, tak proč to sakra nejde? Když si to dělám sama, nemám s vyvrcholením jediný problém. Takže frigiditu mohu také vyloučit. Já vážně nevím, jak z toho ven.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články