10 top účesů Helen Mirren: První dáma britského filmu dokazuje, že i s krátkými vlasy jde hrát velké divadlo

10 top účesů Helen Mirren: První dáma britského filmu dokazuje, že i s krátkými vlasy jde hrát velké divadlo
Zdroj: Shutterstock
Jednou z výhod krátkých vlasů je, že nemusíte nosit příčesek, aby získaly na objemu. Tyto přirozeně splývající vlny jsou toho důkazem!Někdy je dobré věci zbytečně nekomplikovat a nikdo to neví lépe než Mirren. Tento elegantní účes působí svěže a zároveň sofistikovaně. Přesně jak bychom od dámy Helenina formátu očekávali!Kdo z vás si ještě vybaví, že Helen měla období, kdy si vlasy nechávala barvit na odstín růžového zlata? Ano, bylo to v roce 2013 a tyto kadeře jsou prostě... neodolatelné.Není nic šmrncovnějšího než povedený účes. A samozřejmě kouzlo osobnosti. Ani jedno Helen rozhodně nechybí. Ostatně, tento přirozeně působící rozcuch to jen dokazuje.+ 6 fotek+ 7 fotek

Že je Helen Mirren (76) krásná žena s obrovským hereckým nadáním, asi netřeba zdůrazňovat. Na co bychom ale neměli zapomínat, je fakt, že umí doslova čarovat se svými krátkými vlasy. Ze všech účesů, které kdy představila na červeném koberci, jsme pro vás vybrali desítku těch nejpovedenějších!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 22. 09. 2021 09:00

Ať již se ve společnosti objeví ve svém oblíbeném vrstveném bobu či s hravou šikmou ofinou, vždy perfektně ví, co jí sluší a málokdy se splete. Její styl je velmi inspirativní hlavně pro ženy nad 60 let, které díky němu mohou vypadat mnohem mladší, aniž by spadly do diblíkovského ranku.

Napodobujte mladší lidi, radí Mirren

Helen v minulosti prozradila, jak se o svoje vlasy stará. "Vždycky jsem si dávala pozor, abych o ně přehnaně nepečovala. Normálně si je nebarvím. Mám ráda, když mohou růst přirozeně," ozřejmila v rozhovoru pro list Daily Mail.

A jakou radu ohledně vlasového stylingu by Helen předala ostatním ženám? "Buďte odvážné! Dívejte se, co dělají mladí lidé, a napodobujte je. Nekopírujte to, co dělají staří lidé," doporučuje držitelka Oscara.

Zdroj informací:

Byrdie.com

Womanandhome.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články