Ženský orgasmus: 5 zaručených tipů, které vás vystřelí na vrchol

žena
Zdroj: Freepik

Orgasmus je nejen příjemným zakončením postelových hrátek, ale má také velice pozitivní účinky na naše zdraví. Přinášíme vám tipy, jak si zařídit bouřlivý happyend.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 01. 04. 2021 16:30

Sex většinou končí ve chvíli, kdy má muž orgasmus. U žen to ale samozřejmostí není. Smutným faktem je, že pořád existuje dost žen, které orgasmus nikdy nepoznaly. Přitom bylo vědecky dokázané, že podporuje imunitu, hubnutí, má dobrý vliv na srdce, spánek, vzhled i náladu. A navíc dokáže zahnat bolest hlavy. Takže dámy, směle do toho.

MASTURBACE

Nejjednodušší způsob, jak se dopracovat k orgasmu, je poznat své tělo. Pořád je spousta žen, které masturbaci nikdy nevyzkoušely, a to je škoda. Jak má váš partner poznat, co se vám líbí, když to nechcete zkusit ani vy sama? Lubrikační gel vám cestu usnadní.

TIP: Máte doma velké zrcadlo? Zkuste se na sebe při tom dívat, zjistíte, že je to velice vzrušující.

EROTICKÉ POMŮCKY

Na trhu je nepřeberné množství pomůcek. Vibrátory různých tvarů a velikostí či masážní hlavice pro stimulaci intimních partií. Nemusíte nutně začínat „tam dole“, někdy je lepší se hned nesoustředit na cíl. Svádějte sama sebe, rozmazlujte celé tělo. Vibrátor je dokonalá pomůcka a u většiny si můžete nastavit intenzitu vibrací. Doporučujeme takový, který má nabíječku, aby se vám nestalo, že se vybijí baterky, když to budete nejméně potřebovat.

TIP: Slyšeli jste o podtlakovém vibrátoru, který kombinuje vibrace a sání? Dá se ovládat přes mobilní aplikaci, což by mohla být výzva pro vašeho partnera.

ORÁLNÍ SEX A ŠIKOVNÉ RUCE

Orální sex je praktika, kterou preferuje většina žen k dosažení orgasmu. Nechte partnera, aby vás uspokojoval ústy, a poproste ho, aby zapojil i prsty. Kombinace vnitřního a vnějšího dráždění vás vystřelí do nebes.

TIP: Máte kostku ledu? Nemusíme asi říkat, po kterém místě by s ní partner měl přejíždět. Kontrast ledu a horkého dechu je přímo fantastický.

VAGINÁLNÍ ORGASMUS

U vaginálního orgasmu jde o stimulaci celého vnitřku pochvy, nejenom bodu G. Ten je ovšem nepostradatelnou součástí a pro mnohé ženy poklad, který stále nenašly. Jak ho objevit? Za pomoci prstů nebo vibrátoru, který je vyvinutý speciálně na dráždění bodu G. Další variantou je partner, a to nejlépe trpělivý. Bod G najdete na přední straně pochvy, zhruba 3 cm od vstupu. Nahmatala jste takové zvrásněné, drsnější místečko? Výborně. Pravděpodobně budete mít z jeho dráždění smíšené pocity, dokonce můžete mít nutkání na malou. Nepolevujte. Chce to trénink a uvolněnou mysl.

TIP: Pro začátečnice, jež chtějí dosáhnout vaginálního orgasmu během sexu, je nejlepší poloha na čtyřech. Partner má nejlepší šanci vás dráždit na tom správném místě.

ZAPOJTE VŠECHNY SMYSLY

Jak se říká o jídle, že člověk jí i očima, na honbě za orgasmem to platí ve všech směrech. Zapojte vše, co můžete. Pusťte si erotické video, poslechněte si lechtivou povídku nebo vám může partner šeptat do ucha nemravné věci. Volnou rukou se věnujte i jiným částem těla, případně uchopte partnera. Smyslný parfém zvedne sebevědomí a jak povzbudit pátý smysl? Některé ženy se rády naladí skleničkou vína, jiné stimuluje vášnivé líbání.

TIP: Nastavte rty partnerovi, lehce je pootevřete a nechte ho, aby po nich přejížděl jazykem, jako kdyby vás laskal dole. Budete z toho šílet.

A jak jste na tom s orgasmem vy? Dopřáváte si pravidelně potěšení nebo se odbýváte? Napište nám na e-mail redakce@lifee.cz nebo do diskuze.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články