V hlavní roli klitoris: 6 způsobů, jak dosáhnout vrcholu

V hlavní roli klitoris: 6 způsobů, jak dosáhnout vrcholu
Zdroj: Pixabay.com

V hlavní roli: klitoris. V tomto článku je oprávněnou superstar, neboť ženský orgasmus vychází především z něj. A nejen to. Sehrává důležitou úlohu v plození potomků – kdyby nám nedopřával takové blaho, zřejmě bychom se ani neměly tolik k sexu. Odborníci a obyčejné ženy sestavili hvězdnou šestku, která vás provede ženskou sexualitou… až k pomyslnému Olympu.

Jana Jánská
Jana Jánská 24. 05. 2017 11:25

1. Neupínejte se k němu

„Ponořit se do sexuálního dění bez jakýchkoliv cílů a nechat se unést smyslovými zážitky jako dotýkání, hlazení nebo líbání, je místo, kde se probouzí vzrušení a začíná ona tajemná cesta k orgasmu,“ řekla Wendy Strgar, zakladatelka společnosti pro sexuální pohodu žen Good Clean Love.

Kontrolu nad sebou míváme většinu dne, tady se žádá naprosté odevzdání se. To nebude těžké, viďte?

2. Rozmazlujte klitoris

„K“ jako klitoris nebo král. Ano, klitoris je králem ženského orgasmu. A to jsme nezapomněli na bod G – věděly jste, že je součástí klitorisu? Nachází se nedaleko jeho „kořenů“.

„K dosažení ženského orgasmu je nejlepší věnovat nějakou pozornost klitorisu,“ řekla výkonná ředitelka e-shopu se sexuálními pomůckami Unbound Polly Rodriguez.

Ruční práce nikdy nezklame. Můžete ale využít některou z dráždivých pomůcek. Vibrátory jsou číslo jedna.

3. Žádejte orální uspokojení

Podle hloubkové analýzy 33 studií lidského sexuálního chování jen čtvrtina žen dosáhne orgasmu během sexu. A ze zbývajících žen (tedy těch strádajících) se jen čtvrtině pravidelně dostává orálního sexu.

To jsou strašlivě nízká čísla! S nimi se nelze divit malému procentu žen, jež vyvrcholí.

Orální sex na pomyslný Olymp dovede. Nestyďte se proto svého partnera občas požádat o „drobnou službičku“.

4. Onanujte

„Proč to dělat, když mám partnera/milence?“ „Neohrozí to náš vztah?“ „Nebude se cítit dotčený? A nebudu pak méně lačná po sexu?“

Tyto otázky se vám možná zobrazily v mysli. A lze na ně odpovědět jednoduše: ne.

Masturbace je naopak blahodárný proces. Poznáte své tělo, zjistíte, co vám dělá dobře a o co v posteli žádat. Zároveň tím shodíte zábrany a nabudete sebedůvěry, co se týče vašeho těla.

5. Používejte lubrikant

Orgasmus u žen není jen tak. Mnoho z nich potřebuje čas. Dlouhé minuty péče o jejich pahorek slasti…

Bez lubrikantu by ale mohl začít nepříjemně pálit. Nestyďte se ho vzít do party. Po aplikaci navíc dokáže podpořit vlhkost v genitáliích. A spustit vodopády…

6. Líbejte se dlouze

Podle studie Kinsey Institute potřebují ženy tři věci, aby se „udělaly“: stimulaci, orální sex a dlouhé, intenzivní líbání. Nejde vám to nějak dohromady? Zkuste při příštím sexu současnou stimulaci a líbání. Navzájem.

Projevy „nesnesitelného“ blaha slyšené z těsné blízkosti vás budou zase a jenom vzrušovat. Exploze slasti na sebe nenechá dlouho čekat…

Zdroj: Popsugar

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články