3 znamení zvěrokruhu, která mají takové sebevědomí, že i ze svých vad udělají přednosti

3 znamení zvěrokruhu, která mají takové sebevědomí, že i ze svých vad udělají přednosti
Zdroj: Freepik

Někteří lidé mají tolik sebevědomí, že se to zdá téměř nemožné. Vědí, čeho chtějí v životě dosáhnout, a se svým přístupem mohou ujít dlouhou cestu. Kterých tří znamení zvěrokruhu se to týká?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 17. 04. 2021 13:30

Existují lidé, které nikdy neuvidíte stát v koutě. Přistupují k ostatním otevřeně a sebevědomě. Jsou rádi středem pozornosti a nenechají se nikým a ničím shodit ze svého piedestalu.

Lidé s vysokým sebevědomím se jen zřídka stydí a jsou si vždy jisti sami sebou. Nemusejí například vidět vadu na svém těle jako nežádoucí, ale jako svou individuální charakteristiku, která je činí jedinečnými.

Krásným příkladem ze světa showbyznysu je třeba zpěvačka Madonna, která udělala ze své výrazné mezery mezi předními zuby téměř ochrannou známku. Není divu, že Madonnin Lev figuruje mezi trojicí extrémně sebevědomých znamení zvěrokruhu. Patříte sem i vy?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Raději se nepouštějte do konfliktu s Beranem. Je o sobě tak přesvědčený, že se s každým pohádá. Je známý tím, že řeší každou choulostivou situaci a vždy si nakonec dokáže lidi omotat kolem prstu. Není proto divu, že když ho tolik lidí v jeho okolí utvrzuje v jeho výjimečnosti, má Beran vysoké sebevědomí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Každý, kdo někdy jednal se Lvem, ví, jak velké jeho sebevědomí může být. Je to hlavně proto, že Lev si sám o sobě dost myslí a je rád středem pozornosti. Na druhou stranu může svou energickou silou nakazit i své bližní, a tím je motivovat. Pokud něco nefunguje podle jeho přání, Lev si to nevezme k srdci, ale příště to udělá lépe – pochybnost o sobě samém je pro něj cizí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec si také velmi důvěřuje. Toto ohnivé znamení přesně ví, jak pozitivně ho ostatní vnímají díky jeho otevřenému a okouzlujícímu způsobu vyjadřování. Zatímco jiní nové lidi zase až tak moc nevyhledávají, Střelec se vrhá do davu. Po několika minutách na sebe strhne pozornost a všechny sebevědomým způsobem pobaví.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články