5 znamení zvěrokruhu, která jsou v kuchyni učiněnými mistry

5 znamení zvěrokruhu, která jsou v kuchyni učiněnými mistry
Zdroj: Pixabay

Rčení, že láska prochází žaludkem, určitě všichni znáte. Pojďte se tedy podívat, která znamení zvěrokruhu vás zaručeně okouzlí svým kuchařským uměním. Podle horoskopu jde o následující pětici.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 10. 05. 2021 16:00

Následující znamení se cítí v kuchyni jako ryba ve vodě. Nemají problém experimentovat a chystat pohoštění pro své bližní. Nejlepší odměnou pak pro ně je, když hostům nebo rodině chutná.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pro Býka platí rčení „Láska prochází žaludkem“ doslova! Zbožňuje dobré jídlo a také si pro sebe rád připraví něco lahodného. Jídlem se rád nechává i hýčkat. Proto velmi ocení partnera, který také umí dobře vařit. Pokud náhodou ne, může ho to Býk naučit nebo mohou vařit společně. Pak jídlo chutná ještě lépe.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pokud jste Rak, považujte se za šťastného. Raci vaří se spoustou lásky, milují ochutnávat exotické ingredience, a dokonce si pamatují i ty nejmenší detaily. Například vědí, že partner má rád ve své oblíbené polévce méně soli a více pepře.

Od svého druha ovšem mají také velká očekávání. Hluboko uvnitř totiž chtějí, aby se v péči o ně snažil stejně, jako to dělají oni. Pokud se Rakům zdá, že mají v kuchařském umění ještě nějaké rezervy, mohou zkusit kurz vaření.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Na Štírech je sice něco tajemného, ​​ale to je při vaření rozhodně nelimituje. Ať už vaří na narozeninový či zásnubní večírek nebo zkrátka jen tak, rádi činí lidi ve svém okolí šťastnými a rádi jim vykouzlí úsměv na tváři. Vaření nebo pečení neberou jako otravnou povinnost, ale jako vyjádření náklonnosti ke svým bližním.

Lev  (23. 7. - 22. 8.)

Se Lvem už nikdy nebude vaření jako dřív. Lvi jsou totiž velmi kreativní a rádi zkoušejí odvážné a nové recepty. Jsou nejen plní energie, ale dělají vše pro to, aby dosáhli svého cíle.

Zejména v počáteční fázi, kdy možná ještě nejsou ve vaření tak dobří, je to pro ně trochu obtížnější. Někdy zle trpí jejich ego a možná už nebudou chtít dál rozvíjet své kreativní dovednosti. Rozhodně to ale není třeba vzdávat. Pro vaření jsou přímo stvořeni a v kuchyni dosahují skvělých výsledků.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Kdo by to čekal! Impulzivní Beran také skvěle vaří, a to bez ohledu na svůj temperament a neskutečnou tvrdohlavost. Když vaří, velmi ho to hřeje u srdce. Má rád dobré jídlo a jakmile se dobře nají, zalije ho pocit blaženosti.

Postupem času svůj kuchařský um vypiloval k dokonalosti, rád zkouší nové recepty a je dokonce natolik odvážný, že si vymýšlí recepty vlastní. Výsledkem je, že každé z jeho jídel má něco do sebe a jeho bližní to milují!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články