Pozor na ně! Tato 3 znamení zvěrokruhu mají dvě tváře

Pozor na ně! Tato 3 znamení zvěrokruhu mají dvě tváře
Zdroj: Freepik

Zatímco někteří lidé mají srdce na dlani a jsou vždy upřímní, jiní jako by měli dvě tváře. Navenek sice obvykle působí příjemně, jak ale dojde na lámání chleba, projeví se jejich pravý naturel. Kterých tří znamení zvěrokruhu se to týká nejvíce?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 07. 05. 2021 16:00

U těchto zrozenců vás může zaskočit nejen nečekaná změna nálad, ale třeba také pomluvy, které o vás za vašimi zády šíří, či nečekaná drsnost jejich duše.

Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

Blíženci jsou pravděpodobně nejznámějším znamením zvěrokruhu, o kterém se říká, že má dvě tváře. To se nemusí projevovat přímo jejich chováním. Blížence spíše čas od času sužuje náladovost, která mate jejich okolí. V jednom okamžiku jsou veselí a překypující energií, vzápětí se jejich nálada dramaticky změní.

Blíženci často nemají žádné vysvětlení pro takové výkyvy, protože se jim odehrávají někde hluboko uvnitř. Je také známo, že někteří lidé v tomto znamení často mluví s dotyčným pěkně, ale za zády ho pak pomluví.

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Váhy touží po velké a všudypřítomné harmonii. Navenek působí velmi mírumilovně, rády zasahují do diskusí, u kterých hrozí, že se zvrtnou špatným směrem.

Jejich velkým problémem však je, že je pro ně těžké udržet tajemství, která jim jsou svěřena. Proto platí následující - nikdy s nimi nesdílejte stav svého bankovního konta ani své choulostivé problémy. Mohlo by se pak totiž stát, že si o nich budou cvrlikat i vrabci na střeše. A to i přesto, že vám Váhy slíbily, že budou držet jazyk za zuby.

Ryby (20. 2. - 20. 3.)

Mystická, emocionální a také často příliš citlivá a plachá. Přesně taková je Ryba. Potenciálně něžné znamení vyvolává ve svých bližních dojem tajemnosti, přičemž svoji druhou tvář odhaluje pouze v extrémních situacích. Přesněji řečeno své drsné já, které nelze porazit, ale které může pomoct například v kritických situacích. Ne nadarmo se tedy říká „tichá voda břehy mele“.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články