Horoskop práce a financí na květen 2021: Koho čeká povýšení a kdo bude nezdravě utrácet?

Horoskop práce a financí na květen 2021: Koho čeká povýšení a kdo bude nezdravě utrácet?
Zdroj: Freepik

Jak si budou stát jednotlivá znamení zvěrokruhu v květnu, co se tyče financí a kariéry? Podívejte se, komu budou hvězdy nakloněny, koho čeká povýšení a kdo by si měl dát pozor na zbytečné výdaje.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 03. 05. 2021 16:00

Dařit se v tomto měsíci bude hlavně Vahám, Beranům a Blížencům. Horší už to bude se Lvy a Pannami. A jak je na tom vaše znamení zvěrokruhu? Pojďte se podívat!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

V květnu bude vaše zatížení relativně vysoké, ale na finanční úrovni se vám rozhodně vyplatí. Je pro vás snadné zajistit si výhody při vyjednávání o ceně nebo platu. Pokud něco prodáváte, vydělá vám to hezké peníze a objednávky se jen pohrnou. Zákazníci vás berou a máte výborné schopnosti udržovat obchodní kontakty v téměř přátelském duchu.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Postavení Jupitera a Slunce nabízí příležitost ke kariérnímu postupu. Neustále na sobě pracujete a vše nové vás velmi zajímá. Od 14. května se vám bude dařit především při vyjednávání smluv a vaše finanční situace bude velmi příznivá. Máte ideální šanci na zvýšení platu nebo nějakou lukrativní nabídku. S penězi hospodaříte moudře a sázíte na bezpečnou budoucnost.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Květen přeje vaší kariéře. Komunikace jak s kolegy, tak dodavateli a celkově týmová práce pro vás bude snadná. Jste hodně motivovaní, práce vás baví a to je znát i na vašich finančních příjmech. Vyjednávání o výši platu se věnujte až od 14. května Příznivé příležitosti se vám hromadí. Skvěle to jde i při kreativní práci: umělci a designéři jsou velmi motivovaní a vynalézaví.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Mars a Jupiter budou mít od 14. května pozitivní vliv na vaše finanční projekty a uzavírání lukrativních smluv. Se svými penězi hospodaříte dobře a využíváte každé vhodné příležitosti. Jste také velmi motivovaní v práci. V týmu jste vždy hnacím motorem a pokud šéfujete, všichni si cení vašich vůdčích schopností.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Do 9. května máte tendenci utrácet více peněz, než je zdrávo. Fascinuje vás luxus a ten je zkrátka drahý. Při komunikaci s kolegy a zákazníky potřebujete mnohem více dovedností a diplomacie, abyste předešli nedorozuměním. Dobrou zprávou je, že vás nyní motivuje Merkur, abyste dokončili vše, co máte nedodělané.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Jste spolehliví, pracovití a rozhodně jste člověk s velkým know-how. Ale to, co se od vás v současné době vyžaduje v práci, možná není fér. Určitě vás to ale nesemele, protože postavení Marsu vám dává bojovného ducha. V květnu dostatečně nevyužíváte potenciál něco uspořit, je tedy na čase vyjednat si lepší cenu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Květen je pro vás skvělý měsíc a můžete si přijít na velké peníze. Stačí se jen chopit šance. Merkur má teď nejlepší vliv na vaše finance. Máte velkou šanci vyjednat dobré ceny i výhodné podmínky. Navážete také kontakty se správnými lidmi a získáte informace, které potřebujete. Vaše osobní kouzlo i kreativita jsou vůči okolí velmi působivé. To vám přináší mnohem větší úspěch v práci.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V květnu jste vysoce motivovaní a ve všech projektech se vám bude dařit. Od 14. května nabízí Jupiter ty nejlepší konstelace hvězd pro všechno týkající se smluv, čekají na vás velmi výhodné podmínky a je jen na vás, jak s tím naložíte. Přesto se ujistěte, že máte v práci dobrou atmosféru a ukažte se jako kolega s přívětivou tváří. Finanční vývoj lze nyní dlouhodobě pozitivně ovlivnit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Květen se pro vás ponese ve znamení rozporů. Na jedné straně hledáte nové výzvy, rozvíjíte kreativní nápady a spoléháte na inovace, ale na straně druhé nejste připraveni riskovat své bezpečí. Abyste byli finančně nezávislí, potřebujete udržitelnější koncepty. Čím více času a trpělivosti investujete, tím lepší výsledky vás čekají. Starší kolegové vám mohou dát cenné rady.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ve své práci se rádi zaměřujete na budoucnost. Čím více inovací a kreativity můžete do profese dát, tím více jste motivovaní. Finančně se vám daří dobře, sice hodně riskujete, ale víte, co se vyplatí. Nejlepší čas na vyjednávání a lukrativní nabídky trvá do 9. května. S komunikací a spoluprací s ostatními to půjde mnohem lépe od 14. května.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jednáte sebevědomě a kompetentně, což je vaše silná stránka a v tomto směru vás opravdu nelze přehlédnout. Věci se vám daří skvěle, získáte uznání a blýská se i na lepší plat. Ale Merkur dokáže ještě víc, také zvyšuje objem vašich objednávek. Jste velmi pracovití, motivovaní a dosahujete osobních cílů. Snadno zvládnete i náročné úkoly.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V květnu vyhledáváte náročné úkoly, protože vás Mars extrémně motivuje a dává vám dostatek agresivity potřebný k dosažení cílů. Na finanční jednání ještě není nejpříznivější doba, lepší vyhlídky se vyvinou uprostřed měsíce, kdy do vašeho znamení vstoupí šťastná planeta Jupiter. Celá situace se může vyvinout zcela neočekávaně.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články