4 znamení zvěrokruhu, která nejhůře snášejí pandemii koronaviru

4 znamení zvěrokruhu, která nejhůře snášejí pandemii koronaviru
Zdroj: Freepik

Sice se nám konečně blýská na lepší časy, co se týče restrikcí v souvislosti s pandemií koronaviru, stále ale nemáme vyhráno. Než se dočkáme normálního života, ještě to potrvá. Tato doba přitom není snadná pro nikoho z nás a jen málokomu sociální izolace nevadí.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 29. 04. 2021 16:00

Pro většinu lidí to představuje velký problém a nápor na psychiku. Nepřispějí tomu ani omezení každodenního života nebo práce z domova. Čtyři znamení zvěrokruhu tato koronavirová situace postihuje mnohem více než ostatní. Která to jsou?

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Excentrický Vodnář teď trochu bojuje se svou rodinou. Je sice hezké být s blízkými, ale všeho moc škodí. Aby se zabránilo konfliktům, potřebuje Vodnář trochu víc osobního prostoru, což není v této době zrovna jednoduché. Ať už si jdou zrozenci tohoto znamení sami zaběhat, projít se, nebo meditují v ložnici, mělo by to jejich okolí respektovat.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani milují aktivitu a omezením pohybu a sociální izolací velmi trpí. Toto temperamentní znamení potřebuje k životu čerstvý vzduch a hodně aktivit, což je v současnosti možné jen ve velmi skromné míře. Beranům rozhodně prospěje, když si každý den stanoví pevnou hodinu tréninku. Mohou to zkusit i on-line. Na internetu určitě najdou to, co hledají.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Také aktivním Blížencům omezení kontaktů nepřidá. Toto společenské vzdušné znamení si rádo vyměňuje nápady s ostatními a musí být vždy mentálně aktivní. Pokud je tento aspekt vynechán, rychle se začne cítit nepříjemně.

Pokud jste se narodili ve znamení Blíženců, měli byste zůstat v kontaktu se svými přáteli alespoň přes Skype či přes videohovory. To vám rozhodně prospěje a uvidíte, že se budete cítit mnohem lépe.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kosmopolitní Střelci se v této divné době cítí obzvlášť uvězněni. Skutečnost, že se nemůže cestovat po světě, je frustruje a velmi mrzí. Díky své tolerantní povaze ale mohou motivovat své přátele, kolegy a členy rodiny, aby v izolaci neztráceli naději. I když v koronakrizi velmi trpí, rozhodně jim to nebrání v tom, aby byli pro své bližní oporou.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články