3 znamení zvěrokruhu, která nejlépe zvládají krizové situace

3 znamení zvěrokruhu, která nejlépe zvládají krizové situace
Zdroj: Freepik

Někteří lidé jsou skvělými pomocníky v každé krizi, jiní naopak okamžitě strkají hlavu do písku. Která znamení zvěrokruhu vám spolehlivě pomohou z nesnází a elegantně zvládnou i svoje problémy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 04. 2021 07:00

Krizové situace vstupují do života nečekaně, často se tak na ně nemůžeme nijak připravit. Na tato tři znamení zvěrokruhu se ovšem můžete spolehnout v každé polízanici.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Ať se stane cokoliv, okamžitě fungují. Své emoce odkládají stranou a zachraňují ostatní. Často jedou až na pokraj svých sil. Hroutí se až ve chvíli, kdy jsou všichni v pohodě.

Neumějí si říkat o pomoc, proto svoje problémy řeší po svém. Na ostatních lpí daleko více než na sobě. Pracují lépe pod stresem a tíhou deadlinů, často tak od nich na pohovoru uslyšíte, že pod tlakem jsou prostě výkonnější.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozenci Vah jsou skvělými psychology, i když takové povolání zrovna nevykonávají. Poslouchají a nikdy vám nebudou skákat do řeči. Nikomu nevnucují svůj názor a jsou vždy připraveni vás vyslechnout.

Pokud máte kamarádku ve znamení Vah, stačí jeden telefonát a přivítá vás s otevřenou náručí a skleničkou vína v ruce. Bude vám bezmeznou podporou a totéž očekává od vás. Pokud bude mít problém, předpokládá, že ji vyslechnete. To může být trochu náročné, protože často mluví o tomtéž pořád dokola.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jsou rozhodní, přímí a nikdy se nenechají zlomit. Pokud je potká krize nebo nečekaná situace, okamžitě na ni reagují a vše vyřeší. Jejich postupy mohou být pro ostatní nepochopitelné, ale Štíři dobře vědí, proč takové kroky podnikají.

Pokud ženu ve znamení Štíra potká rozvod, nečekejte, že se zhroutí a bude vás prosit, ať ji vezmete zpátky. Ve chvíli, kdy vyslovíte, že je vašemu vztahu konec, okamžitě začne zařizovat jiné bydlení, přepočítávat si finance a jednat. Nikdy vás nebude prosit o pomoc. Zvládne všechno.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články