3 znamení zvěrokruhu, která rozhodně nikdy nikomu nevěří

3 znamení zvěrokruhu, která rozhodně nikdy nikomu nevěří
Zdroj: Freepik

Když se důvěra jednou poruší, velmi těžko se získává zpět. Proto často ve vztazích, kde je jeden nevěrný, mu druhý už nikdy naplno neuvěří. Existují však tři znamení zvěrokruhu, která už z principu nevěří nikomu. Aniž by se stalo cokoliv, co by jim k tomu dalo důvod.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 04. 2021 07:00

Partnera budou podezírat pokaždé, když se podívá do telefonu, při každém jeho odchodu i při každém podezřelém úsměvu. Žít s nimi není žádný med, tak se teď s námi pojďte podívat, která znamení to jsou!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Ti Vodnáři jsou vážně všude. Možná proto, že jsou koncentrací mnoha špatných a kontroverzních vlastností, patří i sem. Jsou totiž neuvěřitelně majetničtí, a tak jakákoliv myšlenka na to, že by jim někdo vzal „jejich hračky“, je přivádí k šílenství.

Jsou to přesně oni, kdo mají vysledované vaše sociální sítě a znají všechny vaše známé a jejich známé, ačkoliv jim je nikdo nikdy nepředstavil. Oni by opravdu věřit chtěli, ale nejde jim to. Někdy na to ani nemyslí, ale stačí i scéna ve filmu a strávíte večer v pekle. No, kdyby jen večer...

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Mají v sobě zakořeněnou nedůvěru vůči celému světu. Je tak jedno, jestli jste přítel Býka nebo partner. Vždycky bude pochybovat o tom, jestli s ním jednáte čestně a upřímně.

Kolikrát si to ani neuvědomuje, jen zkoumá každý váš krok a jednání, aby případnou lež detekoval včas. Často má v sobě hluboko zakořeněné staré bolesti a z toho jeho nedůvěra plyne. Může se tak stát, že pokud vám Býk nevěří, ani to s vámi nesouvisí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi bývají vůči svému okolí slepí. Buď ve vás vidí to nejlepší, tudíž je nenapadne nedůvěřovat, nebo o vás nepřemýšlejí vůbec, protože je nezajímáte. Ale pokud jen jednou porušíte cokoliv, co jste Kozorohovi slíbili, už navždycky vás bude mít za podvodníka. A to nejen v partnerském vztahu, ale i třeba v tom pracovním.

To vás potom čeká smršť, tajné koukání do telefonu, nedůvěra, chytání za slovo, faleš a neupřímnost. Kozorozi jsou neuvěřitelně fajn znamení, ale jak pro koho. Z podstaty bývají vůči svému okolí dost falešní.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články