3 znamení zvěrokruhu, která mají největší sklony k chorobné žárlivosti

3 znamení zvěrokruhu, která mají největší sklony k chorobné žárlivosti
Zdroj: Freepik

Občas se tomu nevyhne nikdo z nás. Stačí zahlédnout partnera při podezřelém chování nebo častějším koukání do mobilu a semínko žárlivosti je zaseto. Vliv na to, jak moc budeme partnera podezírat z nevěry, mají i hvězdy.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 04. 2021 07:00

Žárlivost nevzniká jen tak. Může jít o nedostatek důvěry ve vztahu, tíhu minulých zklamaní nebo nízké sebevědomí žárlícího partnera. Kdo se nikdy nechtěl podívat partnerovi do telefonu, ať hodí kamenem! Nebo raději ne.

Víte, u kterých tří znamení zvěrokruhu můžete počítat se žárlivými scénami, jež vám nebudou úplně po chuti?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři bývají moc hrdí na to, aby přiznali, že žárlí, ale kdybyste jen věděli, co se jim honí hlavou! Mají vysledovaný každý váš krok, zmapované vaše přátele a nového sledujícího na Instagramu poznají do tří vteřin.

Jsou mistři manipulativní komunikace, často vás přesvědčí, že jste něco provedli, ačkoliv to nemusí být pravda. Vaše přátele opačného pohlaví netolerují, velkorysí nejsou vůbec a dokážou vám kvůli tomu udělat ze života peklo. Dlouhodobé dusno, jímž vás přesvědčí, že jste spali s celou bytovkou, přidávají jako bonus.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Naše utrápené Rybičky, které přestávají věřit při jakékoliv pochybnosti, ale dají vám to najevo mnohem později. Hledají každý důkaz, aby vám vmetly do tváře všechno, co na vás zjistily. Nejčastěji také berou partnerův telefon do ruky a hledají potvrzení o tom, že měly přece jen pravdu.

Občas milují tak, až svého partnera dusí. Mají sklon k teatrálnímu chování, jejich partneři se s nimi proto málokdy rozcházejí rychle, většinou to nechávají vyšumět do ztracena – a často je tak podvádějí. Ryby vědí, že jsou občas nesnesitelnými citlivkami, ale nemohou si pomoct. Nevěru vidí úplně všude.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Jsou laskaví, velkorysí, milující... Ale jak jde o nevěru, stává se z nich chodící peklo. Kradou telefony, hledají SMS, mají tisíce fotek, screenů. A nikdy vám nic neodpustí. Co jste jednou udělali, máte na talíři už napořád. Hádají se, podezírají a pravděpodobně vás několikrát do týdne pošlou za údajným milencem.

Nepomohou dárky, ujišťování o lásce ani sliby do konce života. Jak vám to jednou ujelo, jste v háji. A pokud vám to neujelo ani jednou, jste v háji stejně. Je to marné. Jsou to žárliví maniaci.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články