3 znamení zvěrokruhu, která v dubnu 2021 čeká štěstí v lásce

3 znamení zvěrokruhu, která v dubnu 2021 čeká štěstí v lásce
Zdroj: Freepik

Některým znamením zvěrokruhu jsou dubnové hvězdy v lásce obzvlášť nakloněné. Koho čeká jaro plné romantiky a vášně, prozradí náš horoskop.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 11. 04. 2021 13:30

Pokud chcete vědět, která znamení zvěrokruhu čeká v dubnu štěstí v lásce, je třeba se podívat na polohu planet. A to především na postavení Venuše, protože právě planeta lásky může odhalit některé vzrušující aspekty, týkající se milostného života.

Kde je Venuše v dubnu?

V dubnu se Venuše nejprve nachází v Beranu a 14. dubna přejde do souhvězdí Býka. To znamená, že je ve vášnivém, dynamickém ohnivém znamení, pak putuje do smyslnějšího, zemského znamení. Z této vzrušující změny mohou těžit všechna znamení zvěrokruhu. Nová láska, která se rýsuje na začátku dubna, se může poměrně rychle rozvinout v něco vážnějšího.

Komu dubnové postavení Venuše prospěje?

Berani a Býci budou mít samozřejmě z postavení Venuše ve svém znamení velký prospěch. Již existující partnerství dostane velkou podporu z ohnivé energie Berana na začátku dubna a získá přirozenost a hloubku kolem poloviny dubna díky věrnému Býkovi. Vzrušující a šťastné období vdechne život i vztahu procházejícímu „nudným“ obdobím.

Která tři další znamení čeká opravdu šťastný duben?

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. května – 21. června)

Blíženci zbožňují, když jsou zamilovaní. To je skvělá zpráva, protože právě v dubnu je čeká velké štěstí v lásce. Zejména při postavení Venuše v Býku zažijí páry zpestření a oživení vztahu, ale ani ti, kteří jsou single, nepřijdou zkrátka. Možná je na obzoru nová aférka, nebo že by to bylo něco vážnějšího?

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. září – 23. října)

Také harmonii milující Váhy čeká duben plný lásky. Je jedno, jestli jsou ve vztahu, nebo single, Venuše jim v dubnu dopřeje extra porci štěstí v lásce. A tohoto štěstí by měly rozhodně využít. Co třeba taková romantická večeře při svíčkách?

Znamení zvěrokruhu Rak (22. června – 22. července)

Raci patří ke znamením, která k životu potřebují hodně lásky. Jen tak se cítí opravdu naplnění a šťastní. V dubnu si proto přijdou na své. Mohou totiž očekávat pozitivní změny v lásce. Co by to také bylo za jaro bez jarní zamilovanosti? Raci by si ho za těchto podmínek užili jen napůl.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články