Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Berana

Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Berana
Zdroj: Wikimedia Commons/Bundesarchiv, CC BY-SA 3.0 DE
Adolf Hitler (20. dubna 1889) patří k nejhorším Beranům historie. Kvůli jeho zvrácené ideologii a nelítostným rozkazům zemřely miliony lidí.Přestože byla na něj spáchána řada atentátů, vždy se mu podařilo vyváznout. Sebevraždu měl spáchat až ve svém bunkru na konci války.FBI však věřila tomu, že Hitler mohl v ponorce uniknout do Brazílie, která se stejně jako Argentina stala útočištěm mnoha nacistických pohlavárů.Henri Landru (12. dubna 1869) likvidoval osamělé vdovy. Kvůli penězům samozřejmě...+ 3 fotky+ 4 fotky

Beran je plný vnitřního ohně a vášně. Lidé narození v tomto znamení překypují energií. Jsou také průbojní a umí dosáhnout svého. Mohou to v životě dotáhnout daleko, anebo to také pro ně nemusí skončit zrovna dobře. Stejně jako pro vrahy narozené ve znamení Berana...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 21. 03. 2021 14:00

Dosáhnout svého, jmenovitě tisícileté třetí říše, chtěl šílený nacistický diktátor Adolf Hitler (20. dubna 1889). Potíže se sebeovládáním měl vrah vdov Henri Landru (12. dubna 1869), který jejich těla spaloval v kamnech. Proslavit se plněním božích přání měl zase v úmyslu šílenec Herbert Mullin (18. dubna 1947). A nezapomínejme také na spartakiádního vraha Jiřího Straku (16. dubna 1969), který začal řádit v pouhých šestnácti letech.

Adolf Hitler...

Ač sám nikoho nezabil, kvůli jeho rozkazům přišly o život miliony nevinných lidí. Zvrácená nacistická ideologie přisuzovala právo na život pouze árijcům, ostatní lidé, a hlavně Židé, měli sloužit jako levná pracovní síla. Kdo nevyhovoval nebo již nemohl pracovat, skončil v plynové komoře.

Když bylo v roce 1945 již jasné, že se třetí říše chýlí ke konci, 29. dubna si po půlnoci vzal Hitler za manželku Evu Braunovou. Následující den, kdy se Sovětská vojska přiblížila k vůdcově bunkru na vzdálenost 500 metrů, spáchal v odpoledních hodinách spolu s Evou sebevraždu. Anebo to bylo jinak? V témže roce na podzim začala americká FBI prověřovat možnost, že diktátor utekl v ponorce do Argentiny. Mohlo k něčemu takovému skutečně dojít?

...a další vrazi ve znamení Berana

Mezi další šílence narozené ve znamení Berana patří vrah vdov Henri Landru, který se zaměřoval na osamělé vdovy. Jakmile ženu obral o všechny peníze, usmrtil ji a ostatky spálil v kamnech. Herbert Mullin byl zase zpočátku velmi nadaným studentem, který se chtěl stát knězem. Jenomže smrt spolužáka v něm vyvolala vražedné běsnění, prý na příkaz samotného Boha.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Opravdové zločiny (@opravdovezlociny)

A nakonec spartakiádní vrah Jiří Straka. V roce 1985 napadl na území Prahy až 11 žen. Na jeho lovu se podílelo více než 200 policistů. Ve vězení si, kvůli amnestii, odseděl jen devět let, poté putoval do ústavu. V roce 2004 byl propuštěn na svobodu a nyní žije pod změněnou identitou.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Adolf Hitler, Henri Landru, Herbert Mullin

Wikipedia.cz: Jiří Straka

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články