Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Ryb

Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Ryb
Zdroj: Profimedia.cz
Josef Mengele (16. 3. 1911) – Hippokratova přísaha mu zřejmě nic neříkala. Jakožto lékař SS se na vězních v koncentračním táboře Osvětimi dopouštěl nelidských a sadistických experimentů. Do plynové komory poslal více než 400 000 lidí. Nejvíce ho fascinovala dvojčata. Takové děti pak měly v táboře mnoho výhod.„Klaun zabiják“ John Wayne Gacy (17. 3. 1942) utvrdil mnoho lidí v tom, že klauni jsou děsivá stvoření. Jako Pogo bavil děti na večírcích a v nemocnicích. Jako Gacy znásilnil a zabil 33 mladých chlapců. Za své počínání byl odsouzen k trestu smrti.A to byl jako malý klučina na první pohled srandista a milý cvalík...
+ 4 fotky+ 5 fotek

Lidé narození ve znamení Ryb, které právě kraluje všem hvězdným znamením, by měli být klidné a jemné povahy. Neměl by jim chybět ani cit či vnímavost. Jenže ne všechny Ryby jsou takové. Podívejte se na zrůdy, které se narodily právě v tomto znamení zvěrokruhu.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 22. 02. 2021 14:00

Psychopati, vrazi a i ti sérioví se rodí napříč znameními, nelze jim přisoudit jen jedno. A tak jdou pak proti proudu, protože pokud mluvíme o Rybách, ty by měly být jemné, intuitivní a působí prý dokonce i lehce pasivně. Kdo tuto "rybí" charakteristiku nesplňuje? Třeba nacistická zrůda Josef Mengele, "šílený klaun" John Wayne Gacy či atentátník James Earl Ray. Tyto nechvalně známé zločince spojuje jedna věc – všichni se narodili ve znamení Ryb.

Josef Mengele...

Jedním z nejhorších vrahů, kteří se narodili ve znamení Ryb, byl Josef Mengel, který na vězních v koncentračních táborech prováděl nelidské pokusy a má na svědomí 400 000 lidských životů.

Josef Mengel se narodil 16. března 1911 v německém Günzburgu, během druhé světové války se nechvalně proslavil jako nacistický „Anděl smrti". Coby vrchní lékař kontroloval vězně, kteří přicházeli do koncentračního tábora, a rozhodoval o jejich životě a smrti. Navíc prováděl nelidské pokusy na dětech a dvojčatech - sešíval je dohromady, jiné oběti zase ponořoval do kotlů s vařící vodou, aby zjistil, jakou teplotu člověk vydrží. Po válce uprchnul do Jižní Ameriky, kde se úspěšně vyhýbal lovcům nacistů.

...a další vrazi ve znamení Ryb

Mezi další stvůry narozené ve znamení Ryb patří John Wayne Gacy - ten byl citlivý a vnímavý možná jen na první pohled, když jako klaun bavil děti. Ve skutečnosti zabil 33 mladých chlapců. A James Earl Ray? Ten postřelil ikonu boje za svobodu Martina Luthera Kinga, který následně zraněním podlehl...

Zdroje informací:

Wikipedia.og: Josef Mengele, John Wayne Gacy, James Earl Ray

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články