Horoskop lásky: Koho čeká zamilování, koho žhavý flirt v posledních dnech ledna 2020?

Horoskop lásky: Koho čeká zamilování, koho žhavý flirt v posledních dnech ledna 2020?
Zdroj: Pixabay

I po zbytek ledna 2020 můžete prohloubit váš stávající vztah, nezadané ženy pak najít pravou lásku. Hvězdy vám prozradí, jaká vášeň po následující mrazivé dny vás může potkat a kde.

Jana Matušková
Jana Matušková 17. 01. 2020 14:03

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Od 3. ledna je ohnivý Mars v trigonu s vaším znamením, takže se postará o vášnivé chvilky a erotické jiskření. Dočkat se můžete žhavého flirtu v baru či na diskotéce. Novoluní, které proběhne 24. ledna, vám otevře cestu do společnosti, do níž chcete patřit. Mějte oči otevřené, protože se všude kolem vás bude pohybovat spousta atraktivních mužů. Nahoďte udičku v podobě dlouhého pohledu či drobného komplimentu. Pozvání na rande už nechte na svém protějšku, který má mít pocit, že vás ulovil on sám.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Počátek měsíce lásce bohužel příliš nepřál, zlom nastal až po 10. lednu, kdy je Měsíc v úplňku. Černá Luna se pohybuje vašim znamením, aby otevřela karmické vztahy. Očekávejte proto, že se na scéně objeví muž, kterého znáte už mnoho životů. Poznáte ho na první pohled, protože vás k němu bude přitahovat něco nepopsatelného. Přesto buďte v tomto vztahu opatrní, jelikož se mezi vámi v minulosti přihodily věci, které je nyní potřeba dořešit.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

V první polovině ledna planeta Venuše láskyplně prozařuje vaše znamení, takže se můžete těšit na harmonii v partnerských vztazích. Vesmír teď přeje zejména ženám, které žijí v dlouholetých svazcích. Zkrátka nepřijdou ani nezadané Blíženkyně, které budou mít v polovině měsíce nápadníků na každém prstu deset. Koncem měsíce očekávejte neočekávatelné, jelikož se můžete zakoukat do člověka, který vám byl doposud spíše protivný. Za změnou názoru nestojí nikdo jiný než planeta pohybu Merkur.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pokud hledáte lásku, musíte k tomu využít hned první lednové dny. V případě, že to nestihnete, počkejte si až na samý konec měsíce. Ve vašem okolí se pohybuje atraktivní muž. Myšlenky na něj vás budou přepadat během dne a možná vám párkrát nedají spát. Jste ale příliš stydlivé na to, abyste udělaly první krok. Problém je v tom, že váš idol je na tom stejně. Novoluní, které nastane 24. ledna, vnese jasno do dlouhodobých vztahů, které se buďto posunou výrazně dál, nebo jednoduše skončí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Černá Luna zesílí vaše emoce, proto si musíte dávat pozor na změny nálad a s tím související neshody v partnerském životě. Zejména okolo úplňku na sebe buďte opatrné. Do milostných vztahů vnese řád a harmonii až novoluní, které v lednu nastává 24. Pokud hledáte nový protějšek, musíte ho hledat aktivně. Pochopte, že doma v obýváku se s nikým neseznámíte, tak vyrazte do společnosti. Kamarádky vás ve štychu nenechají a rády vám budou dělat doprovod na ples či party.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pro Panny je tento měsíc trochu náročnější, jelikož se ve vztazích může situace měnit doslova ze dne na den. Vesmír vám radí, abyste v případě partnerské hádky udělaly první krok k usmíření sami. Litovat toho rozhodně nebudete. Po polovině měsíce o vás projeví zájem úspěšný muž, což vám pořádně zvedne sebevědomí. Rozhodně si nehrajte na nedobytné a dejte najevo svůj zájem, jelikož by se podobná šance už nemusela hned tak opakovat.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Kvůli působení Černé Luny zažijete ve vztazích významný přetřes, který přežijí jen ty opravdu pevné svazky. Dobrou zprávou je, že to ty správné vztahy posílí! Sextil ohnivého Marse s vaším znamením se postará o tu spalující vášeň. Nezadané Váhy budou od poloviny měsíce lovit všude možně. Obdiv opačného pohlaví vám bude dělat víc než dobře. Jen si dávejte pozor, ať to se střídáním protějšků nepřeženete. Antikoncepci si hlídejte sami nejlépe ve forma pilulek.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Úplněk otevře osudovou situaci ohledně založení rodiny! Pokud toužíte po miminku, můžete se těšit na to, že váš protějšek to začne úplně cítit stejně. Ideální dny na početí jsou pak 22. a 24. ledna. Ty z vás, které svou spřízněnou duši hledají, by se měly porozhlédnout na akcích, které souvisejí s vašimi zájmy a koníčky, protože právě společné aktivity budou tím, co vás bude s novou láskou spojovat. Vyhnout byste se naopak měly všem internetovým seznamkám, kde na muže svých snů rozhodně nenarazíte.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ve vztazích si důvěřujete a chcete je posunout na vyšší level! V případě, že toužíte po svatbě, máte jedinečnou příležitost to miláčkovi nějak šikovně nadnést. Nezadané Střelkyně navazují nové známosti s lehkostí a osobitým šarmem. Jejich vystřelený šíp lásky zajisté nemine svůj cíl! Ve druhé polovině měsíce vás čeká velice zajímavé milostné dobrodružství, na které budete vzpomínat ještě dlouho. V ložnici se proto nebojte odvázat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Díky planetě Merkur nemáte sebemenší problémy s komunikací s opačným pohlavím. Pánové vás díky tomu považují za milou a vtipnou společnici. 13. ledna jste se stala miláčkem planety lásky Venuše, která se dostane do sextilu právě s vaším znamením. Těšit se proto můžete na prohloubení stávajících vztahů. Nezadané Kozorožky se pro změnu zakoukají do muže, který je silně citově založený, možná dokonce umělec a básník!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Ve vašem okolí se pohybuje muž, který se vám snaží všemožně nadbíhat. Pravděpodobně jde o kamaráda či o kolegu z práce. Zkuste mu dát šanci, jelikož máte společného víc, než si myslíte. Vaše emoce budou v polovině měsíce kvůli vlivu Luny poněkud rozbouřené, proto si následně dávejte pozor na náhlé rozchody, rychlé návraty a vztahy na jednu noc. Pokud protějšek začne mluvit o společném bydlení, rozmyslete si, jestli je to to, co opravdu chcete.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V polovině Měsíce začne planeta krásy Venuše příznivě působit právě na Rybičky, které budou díky tomu oslňovat opačné pohlaví na společenských událostech. Pozvání na rande tak obdržíte hned několik! Vybírejte dobře a dejte si pozor, abyste, milé dámy, nepřebraly, protože vás začne přitahovat člověk, který nemá právě nejlepší pověst. Se svým dilematem se neváhejte svěřit nejlepší kamarádce, která si bude vědět rady za všech okolností.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články