Speciální horoskop: Pro tuhle skvělou vlastnosti vás lidé tolik milují!

Speciální horoskop: Pro tuhle skvělou vlastnosti vás lidé tolik milují!
Zdroj: Freepik

Znamení zvěrokruhu dokáže o lidech ledacos prozradit, mimo jiné i jejich skvělé stránky. Z tohoto horoskopu zjistíte, co na vás okolí nejvíce obdivuje!

Jana Matušková
Jana Matušková 21. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Z impulzivního Berana tryská životní síla a energie, která si dokáže podmanit nejednoho člověka toužícího po vášni a nevšedních zážitcích. Lidé, kteří se rozhodnou žít s Beranem, musí počítat s tím, že budou muset stačit jeho tempu, a to dlouhodobě. Na druhou stranu se s Beranem nikdy nebudou nudit a vyzkouší spoustu nových věcí, do kterých jim Beran dodá odvahu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou přirození vůdci, proto k nim řada lidí vzhlíží. Zrozenci tohoto znamení zpravidla umí vydělat peníze a dokáží také utrácet, přesto mají o svých financích přehled a dokáží rozpočet udržet. Soužití s Býkem znamená stabilitu a silné zázemí, proto jsou Býci ideálními partnery pro všechny, kteří chtějí založit rodinu. Býk nikdy neodchází ze vztahu, ve kterém je spokojen, na to je příliš lenivý.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou velmi všestranní, proto mnohé překvapí široký záběr jejich zájmů a vědomostí. Jsou to skvělí vypravěči, kteří dokáží i tu nejnudnější historku proměnit v napínavý příběh. Bývají zábavní, proto jsou ve společnosti oblíbení a jejich přátelé na ně nedají dopustit. Jejich výhodou je, že nemají předsudky, proto se lidé nemusí bát oslovit je a svěřit jim detaily ze svého života.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou emotivní a nepředvídatelní, což spoustu lidí fascinuje, jelikož chtějí vědět, co se z Raka vyklube. V jádru jsou zrozenci tohoto znamení citliví a milující. Ne nadarmo se říká, že Rak má tvrdou slupku a měkké maso. Rak je ideálním partnerem na romantickou lásku, po které v hloubi duše touží. Z Raka se může také stát vynikající rodič, který udělá pro své děti všechno.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi mají svoje kouzlo, které na lidi působí jako magnet. Zrozenci tohoto znamení navíc bývají velice sexy a přesně vědí, co jim sluší. Ve společnosti přátel jsou sympatičtí a dokáží bojovat za své blízké. Lvi bývají výrazné osobnosti s vůdčími sklony, proto se Lev rozhodně nehodlá hrát ve vztahu druhé housle. Jde o člověka, který ví, co chce a jde si za tím.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou moudré a znají odpověď úplně na všechno. Pokud hledáte člověka, který vám dobře poradí a můžete se o něj opřít, jste u Panny na správné adrese. Panny bývají ze začátku trochu ostýchavé, což v jejich obdivovatelích často probouzí ještě větší zájem. Pokud Panna jednou naváže vztah, bude ho chtít vybudovat na pevných základech a rozhodně se ho jen tak nevzdá.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy dokáží být empatické a mají smysl pro všechna trápení druhých. Váha dokáže být spřízněnou duší, která tady pro své nejbližší bude i v těch nejtěžších chvílích. Váhy jsou jemné a vyznačují se osobitým kouzlem, které nenechá chladným nejednoho příslušníka opačného pohlaví. Zrozenci tohoto znamení mají navíc smysl pro spravedlnost, za kterou dokáží bojovat do roztrhání těla.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nikdo není tak milován pro svou "temnou" stránku osobnosti jako Štír. Na Štírech nás fascinuje jejich záhadnost a nepředvídatelnost. Štíři jsou mimořádně vášniví a všechno dělají naplno, proto si jejich partneři nemohou vynachválit jejich společné erotické hrátky. Pokud někoho fascinují lidé, kteří jsou tajemní a milují sex, je pro ně Štír jasným favoritem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou přátelští a optimističtí, čímž si dokáží získat snad úplně každého. Jejich humor je ve společnosti oblíbený, proto Střelci patří mezi lidi, kteří mají hodně přátel. Na druhou stranu je Střelec příslušníkem ohnivého znamení, proto je v něm jistá nespoutanost a vášeň. Život se Střelcem je o objevování nových věcí a o přijímaní výzev. Střelci je nutné stačit po všech stránkách, jelikož bývá dost náročný.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi bývají skvělí partneři a jejich protějšky si život s nimi nemohou vynachválit. Kozoroh je stabilní, nepropadá hysterii ani špatným náladám, naopak dokáže být v těžkých chvílích oporou. Ve svých rozhodnutích je pevný a umí hájit svůj názor. Patří mezi lidi, které je těžké přesvědčit, když už se jednou rozhodli. Rodinu dokáže materiálně zabezpečit a ve výchově potomků je důsledný.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou originální a dokáží si lidi získat svými nápady. Život s Vodnářem je zkoušení a objevování nových věcí, při kterých si všichni užijí mnoho zábavy. S Vodnářem je všechno, jen ne nuda. Vodnář bývá zpravidla trochu výstřední, proto si ho ve spolčenosti každý snadno všimne. Okolí si získá vtipem a neotřelými historkami. Soužití s Vodnářem se dá označit za zábavné.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou soucitné a empatické, proto si je za své životní druhy vybírají lidé, kteří touží po někom, kdo o ně bude pečovat. Ryby jsou ve vztahu věrné a láska pro ně znamená všechno. Zpravidla touží po rodině a dětech, které si pořizují dost brzy. Ryby jsou zároveň dost emotivní, proto se jejich partneři budou muset umět naučit zvládnout jejich smutek i náhlou euforii.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články