Charakteristika znamení zvěrokruhu Blíženci: Na každé párty jsou za hvězdu, doma dávají přednost knize

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.):
Zdroj: Pixabay

Podívejte se na znamení, které mění náladu rychleji než aprílové počasí, zároveň je nejzábavnější z celého zvěrokruhu. Blíženci umějí perfektně zaujmout kohokoliv a získat si jeho obdiv. V partnerství ale často vyžadují až dokonalost, někoho, kdo jim bude inspirací. Co dalšího o Blížencích možná nevíte?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 07. 03. 2022 06:00

Říká se o nich, že jsou rozpolcení a proměnliví. Co pro Blížence platí jeden den, druhý už pravda není. Uvnitř jsou to však dobré duše, které netouží po ničem jiném než po pochopení a přijetí. Jaké je znamení, které má ve znaku mytologická dvojčata Kastora a Polluxe?

Blíženci tajemství nevyzradí, bavit se ale budou s kýmkoliv

Blížencům vládne Merkur, což o ledasčem vypovídá. Jsou zvídaví, výmluvní a oplývají velkým intelektem. Rádi si povídají a nic si nenechávají pro sebe. Tajemství však Blíženci nikdy neprozradí. Rádi druhým sdělují, jaký měli den a povídají si o čemkoliv, co zajímá jejich protějšek. Ve společnosti je milují. Jsou zábavní, upřímní a otevření. Na parketě bývají jako první. Nemají potíže se seznámit s kýmkoliv.

Pokud jim nevyjde jedna práce, okamžitě se adaptují na jinou. Dělají klidně za minimální mzdu, jen když tím následují své sny. To je pro ně mnohem důležitější než finance. Nepotrpí si na luxus a drahá auta, raději žijí ve svém světě, kde najdou duševní klid. Milují pohyb a často neumějí žít bez sportu. Je pro ně denním chlebem.

Ve společnosti jsou Blíženci za hvězdy a sklízejí obdiv

Ve vztahu milují vášnivě a oddaně. Pokud jim někdo zlomí srdce, neodpouštějí a jdou o dům dál. Pokud by přeci jen přistoupili na to, že dají druhému další šanci, nikdy už mu nezačnou plně věřit. Pro své milované by udělali cokoliv a často jdou až za hranice svých sil. Rádi flirtují a baví se s ostatními, často figurují na seznamkách.

Druhé okouzlí svou komunikativností, všestranností a vtipem. Jsou charismatičtí. Pro hlavu v oblacích mohou občas vzbuzovat nedůvěru, Blíženci však přesně vědí, proč dané kroky dělají. Bývají sečtělí a rádi cestují. Objevování nových kultur je pro ně potrava pro duši. V partnerství hledají někoho, kdo se jim vyrovná. Potřebují k někomu vzhlížet.

Slavné osobnosti ve znamení Blíženců

Nepřekvapí vás slavná a zvučná jména zrozenců v tomto znamení. Je mezi nimi například božská Marylin Monroe, americký prezident J. F. Kennedy nebo herci Clint Eastwood, Liam Neeson a Morgan Freeman. Nechybí ani sexsymbol Angelina Jolie, herečka Nicole Kidman, španělský tenista Rafael Nadal či pirát z Karibiku Johnny Depp. Mezi Blížence se rovněž řadí bývalý prezident USA Donald Trump.

V českém rybníčku najdeme mezi Blíženci například báječnou moderátorku a herečku Terezu Kostkovou, herce Jiřího Langmajera, zpěvačku Leonu Machálkovou, muzikálového Draculu Daniela Hůlku nebo kamaráda do deště Lukáše Vaculíka. Patří sem také zesnulá herečka Helena Růžičková, frontman Kabátů Pepa Vojtek, oštěpař Jan Železný nebo moderátorka Gábina Partyšová.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články