3 znamení zvěrokruhu, která oplývají vysokou inteligencí a často se účastní vědomostních soutěží

3 znamení zvěrokruhu, která oplývají vysokou inteligencí a často se účastní vědomostních soutěží
Zdroj: Freepik

Víte, u kterých znamení lze předpokládat vysokou inteligenci? Často jsou účastníky vědomostních soutěží a milují deskové hry, při kterých mohou ukázat svůj um. Jste mezi nimi?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 08. 2021 07:00

Baví vás televizí kvízy a deskové hry, nebo právě naopak? Podívejte se s námi na ta znamení zvěrokruhu, která disponují vysokou inteligencí, ať už se jí chlubí, či nikoliv.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři se kvůli své povaze často ocitají v situaci, kdy si inteligencí dokazují svou důležitost. Často o sobě pochybují, a tak se nevyjadřují ani k těm věcem, které bezpečně znají. Bojí se totiž ponížení.

Milují však deskové hry, když jsou mezi svými. To odhodí zábrany a dají prostor tomu, co umějí. Jsou pak za hvězdy. V tu chvíli získávají Vodnáři sebevědomí, které se jich drží, dokud je někdo neshodí. S tím se neumějí vyrovnat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny oproti Vodnářům často mluví i do toho, o čem mnoho nevědí. Právě zrozence tohoto znamení nejčastěji potkáte ve vědomostních soutěžích v televizi. Nevadí jim ponížení, alespoň na oko ne.

Uvnitř se s ním vyrovnávají tak, že se o věci, na které vyhořeli, snaží zjistit co nejvíc. Nespoléhají se pouze na vzdělávací systém, své vědomosti získávají zejména samostudiem. Často koukají na naučná videa, hodně čtou a cíleně hledají, co je zajímá.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři jsou skvělí luštitelé křížovek! Jsou to přesně ti, kterých se můžete zeptat na cokoli a oni vám hravě odpovědí. Milují vědomostní soutěže a často se jich účastní. Jsou přirozeně sebevědomí a draví, takže soutěživost mají v krvi. Jejich sebevědomí je však tak nenásilné, že se stanou vašimi oblíbenými účinkujícími!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články