3 znamení zvěrokruhu, která navážou během října bližší vztahy se svou rodinou

3 znamení zvěrokruhu, která navážou během října bližší vztahy se svou rodinou
Zdroj: Freepik

Rodinné vazby jsou složitou disciplínou. Kdo se v říjnu usmíří se širší rodinou a komu se vrátí do života rodiče, se kterými se rozhádal?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 10. 2022 06:00

Hvězdy přejí v říjnu také rodinným vztahům. U koho doma bude veselo a dojde k usmíření?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Konečně k sobě pustíte ty, o kterých jste do teď ani nepřemýšleli. Zjistíte, že krev opravdu není voda a máte šanci konečně trávit čas s těmi, kteří vám opravdu rozumí. Ať už půjde o sestřenice, bratrance, tety nebo strýčky. Nechte své srdce naplnit láskou, která je výsledkem dobrých vztahů s rodinou. Bude vám tak opravdu dobře!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Občas se tváříte, že nikoho nepotřebujete a podle toho také jednáte. Není ale hezké mít v životě někoho, kdo by pro vás opravdu dýchal? Běžte tomu naproti a ozvěte se svým nejbližším. Zeptejte se, jak se mají, dejte jim šanci s vámi prohodit pár slov. Vystupte ze své ulity a pečujte o ty, kteří s vámi sdílí to nejcennější - rodinné vazby.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nemůžete čekat, že za vámi každý poběží, ačkoliv vy sami neprojevíte nejmenší zájem! Během října by se mohli někteří Štíři usmířit se svými rodiči, se kterými měli v posledních měsících napjaté vztahy. Konečně si budete blíž, než tomu bylo kdykoliv dřív. Zjistíte, že rodiče ve vašem životě už dlouho chyběli.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články