Erotický horoskop na víkend: Pozor na zakázané ovoce, bude lákat hlavně Štíry a Vodnáře

Erotický horoskop na víkend: Pozor na zakázané ovoce, bude lákat hlavně Štíry a Vodnáře
Zdroj: Pexels

Ačkoli čas letních románků je dávno passé, první listopadový víkend bude pěkně žhavý. Hned dvě znamení zvěrokruhu bude lákat zakázané ovoce, třetí pak zatouží po dominantním partnerovi, který ho přiváže k posteli. Najdete se mezi vyvolenými pro tento týden?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 04. 11. 2022 06:00

Touha vyzkoušet vše nové a nepoznané prostoupí každou část našich těl. Na druhé straně se každý zaměříme na něco jiného, proto by v partnerských vztazích mohla vznikat neporozumění. Jak to vyřeší ti, kteří touží po žhavém románku?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Máte tolik energie a chuti zažít něco nespoutaného a pořádně odvážného, partner se ale k ničemu nemá. Ten by raději svůj klid a odpočívat. To vás bude tento víkend neskutečně rozčilovat. I proto se zaměříte na ty, kteří vám svou pozornost rádi projevují a krmí vás obdivem, jejž tolik potřebujete. Jen si dejte pozor, ať se z nevinných zpráv nestane postelové tajemství!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud tento víkend partnerovi navrhnete, aby vám zavázal oči a provedl vás milostným chvěním pod rouškou tmy, náležitě si to užijete. A úplně nejraději budete, když vás přiváže k posteli a ukáže vám trochu té dominance. Ačkoliv ve skutečném životě jste obvykle právě vy tím ráznějším partnerem, v posteli je tomu přesně naopak. Toužíte po někom, kdo vás alespoň na pár chvil naprosto ovládne. A přesně to tento víkend dostanete!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Chcete experimentovat, použít všechny hračky, které máte schované v intimním šuplíku, a zároveň zažít tu vášeň, která plyne z anonymity. Možná tak tento víkend budete chtít odejít z baru s prvním člověkem, který vás pozve na drink. Pokud ale máte doma partnera, pečlivě si to rozmyslete. Půjde o krok, který nemůžete vzít zpátky. Nezadaní se ale budu tak trochu nudit a proto si lehce najdou někoho, komu ukážou, jak moc šikovní umí být...

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články