Erotický horoskop na víkend: Panny se budou svíjet slastí, u Štírů zaklepe osud na dveře

Erotický horoskop na víkend: Panny se budou svíjet slastí, u Štírů zaklepe osud na dveře
Zdroj: Pexels

Zjistěte, pro koho bude tento víkend jen dalším nudným časem volna, a kdo si ho naopak užije se vším všudy! Chce to jen trochu iniciativy a odvahy. Která tři znamení zvěrokruhu čekají nová erotická dobrodružství?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 10. 2022 06:00

Vládu převzal minulý víkend vášnivý Štír, proto není překvapením, že zrozenci tohoto znamení zrealizují všechny své tužby a budou nesmírně iniciativní. Kdo další se zaslouží o nová dobrodružství?

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Tento víkend budou Panny hotové sexuální dračice! Zábrany nebudou mít nikdy a nikde, naopak je bude lákat sex třeba ve výtahu. Budou to právě ony, kdo iniciuje návštěvu obchodu s erotickým zbožím. Svůj protějšek dovedou k bájným vrcholům a i ony samy se budou doslova svíjet slastí. Tentokrát vedle sebe potřebují někoho, kdo to zkrátka umí a nebojí se zkoušet nové věci.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Láká vás dobývání, nechcete už poslouchat ty monotónní řeči, které vás unavují. Vyvinete proto neskutečnou snahu, která vás dovede k osudovému setkání. Rozhodně neodmítnete masáž hlavy či intimních partií. Na mysl vám přijdou dokonce hrátky, které už jste si dlouho odpírali. Může to být anální sex, převleky nebo využití oleje.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vaší hlavní erotogenní zónou bude bříško a oblast kolem pupíku. Budete toužit po dominantním partnerovi, který s vámi na druhou stranu bude zacházet jemně a trpělivě. Budete mít štěstí na pozorné milence, kteří o tužbách jen nemluví, ale uskutečňují je. Oslovit je ale primárně budete muset vy sami. Nic k vám nepřijde jen tak.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články