3 znamení podle zvěrokruhu, která si v říjnu pořídí domácího mazlíčka

3 znamení podle zvěrokruhu, která si v říjnu pořídí domácího mazlíčka
Zdroj: pixabay

Štěstí někdy běhá po čtyřech - a pro tahle znamení zvěrokruhu to bude hlavní říjnové téma! Podívejte se, kdo se konečně odhodlá pořídit si domácího mazlíčka a jaká úskalí se s tím budou pojit. Možná právě u vás najde pes či kočka nový domov. A může jít i o útuláčka, kterému poskytnete bezpečí. Hvězdy mají jasno!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 16. 10. 2022 06:00

Pokud už dlouho toužíte po parťákovi, který vás přivítá, sotva vkročíte do dveří (a muž už za vámi radostně neběhá), možná se konečně odhodláte pořídit si čtyřnohé štěstí. U koho doma bude v říjnu zas o trochu veseleji?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vypadá to, že vám partner vymlouvá, abyste si pořídila toho vysněného psa, na kterého už koukáte celé roky. Možná ale nakonec svolíte ke kompromisu, který bude vyhovovat oběma. Zkuste mu znovu vysvětlit, že to nijak nenaruší váš životní rytmus. Možná se totiž vaše drahá polovička obává, že už nikdy nikam nevycestujete nebo nebude mít tolik pozornosti. Vy ale moc dobře víte, že ani jedno není pravda!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Žádný pes, ale kočka! Šelmy, to je něco pro vás. Zkuste se porozhlédnout někde v útulku nebo kočičích domovech. Právě na sociálních sítích byste mohli najít toho parťáka, který možná neměl jednoduchý start do života, právě u vás by ale našel štěstí a domov. Váš protějšek rád podpoří takové rozhodnutí, protože i on miluje zvířata. Nemusíte hned utrácet desetitisíce za vzácné plemeno!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Říkal někdo papoušek? Andulka? Partner možná touží právě po takovém mazlíčkovi, vy ale chcete nějakého, který běhá po čtyřech... Ať už to bude kočka, pes nebo křeček, bude to vaše společná radost. A ačkoliv mezi vámi komunikace v poslední době vázla, zase byste mohli získat téma, které vás bude nesmírně bavit! Poptejte se mezi známými. Možná má někdo z nich mláďata, se kterými by potřeboval pomoci.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články