3 znamení zvěrokruhu, u nichž doma zavládne v březnu 2022 harmonie a láska. Jste mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, u nichž doma zavládne v březnu 2022 harmonie a láska. Jste mezi nimi?
Zdroj: Unsplash

Březen 2022 je podle hvězd mimořádně úspěšným a štědrým měsícem. Každému znamení zvěrokruhu přináší obrovskou příležitost oprostit se od starých křivd a začít znovu. U koho doma zavládne láska a harmonie?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 03. 2022 06:00

Zdá se, že březen je měsícem takřka neomezených možností. Jaro tradičně dává prostor novému začátku a velké odvaze. Probouzí se příroda a stejně tak vůle a chuť žít. Dejte do toho všechno a přijměte to, co vám Vesmír nabízí. Život vašich snů vás vítá! Koho čeká vytoužený rozvoj a zásadní posun?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tolik jste toužili po tom, aby se u vás doma dalo vše do pořádku, aby se vztahy kolem vás uzdravily a znovu nalezly svůj pokojný stav. Období, které jste si tolikrát manifestovali, přichází právě teď. Nebojte se, že by vás ranilo být sami sebou. Právě v této osobní poloze najdete harmonii a klid. Projevte sami sebe, tančete, smějte se. Vy sami jste svým klíčem ke štěstí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ukažte svou bojovnost, sílu a sebevědomí. Je toho tolik, co vás čeká, tak to ještě nevzdávejte. Možná mají někteří z vás pocit, že jejich partnerský vztah již vyhasl a není z čeho čerpat. Ve skutečnosti právě teď nastává období, kdy musíte zatnout zuby a nejvíce zabrat. Harmonie a láska přicházejí, stačí je jen přivítat. Otevřete svou mysl myšlence, že si to zkrátka zasloužíte.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Máte velkou šanci urovnat dlouhodobé spory a nastolit doma klid a rovnováhu. Tu, kterou už hledáte tak dlouho a zdálo se, že nepřichází. Váš protějšek je otevřený tomu, abyste nechali staré křivdy za sebou a začali od znova. Musíte však být natolik silní, abyste se uměli oprostit od toho, co se dělo. Ale nestojí to za to? Vždyť vás toho společně ještě tolik čeká...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články