Velký horoskop lásky na březen 2022: Kdo rozšíří rodinu a komu vstoupí do života vysněný partner?

Velký horoskop lásky na březen 2022: Kdo rozšíří rodinu a komu vstoupí do života vysněný partner?
Zdroj: Freepik

Březen je v lásce neuvěřitelně štědrý! Přes nutná poselství, která mají za úkol varovat jednotlivá znamení zvěrokruhu, má každý šanci vytvořit si právě takový vztah, o jakém už dlouho sní. Co nás čeká v březnu nového na poli partnerských vztahů a na co bychom se měli zaměřit?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 02. 2022 06:00

Kdo tento měsíc půjde z flirtu do flirtu, kdo by si měl dát do pořádku vztah s partnerem a koho čeká rozšíření rodiny? To se dozvíte v našem velkém horoskopu lásky na březen!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vyřešíte spory, které si nesete z minulého měsíce, a dáte prostor klidu a harmonii. Klíčové bude partnerovi naslouchat a vnímat své pocity. Pokud jste nezadaní, zpozorněte. V březnu vám hvězdy příliš přát nebudou. Naopak vás nabádají k práci na sobě.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Trpíte, když vám partner neprojevuje dostatečnou pozornost. Měli byste si však uvědomit, že on to ze své pozice může vnímat úplně jinak. Základem je kvalitní komunikace. Také si uvědomte, co od něj vlastně žádáte a zda vám to vůbec může nabídnout.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tento měsíc bude pro váš žhavý, vášnivý, přímo stvořený k flirtu! Ať už zadaní či nezadaní, Berani si užijí březen s plnou parádou. Nechte se unášet na vlně energie, která k vám přichází. Mezilidské vztahy pro vás budou tento měsíc opravdu důležité.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci, v březnu je čas dát si pauzu. Dlouhodobým vztahům hvězdy přát rozhodně nebudou, zejména u vás. Zkuste se zaměřit sami na sebe a nalézt ztracenou rovnováhu. Toužíte po tom, aby vás někdo miloval, ale vlastně nemilujete ani sami sebe. Tohle přeci nemůže fungovat.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Je na čase si uvědomit, co vlastně od života chcete. Celou dobu se zmítáte ve spleti myšlenek, které neberou konce. Pokud nemáte daný směr, nemůžete se divit, že se nic neděje. Pokud toužíte po partnerovi, je třeba mu nejdřív udělat ve vašem životě místo. Až pak se věci pohnou kupředu.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Čeká vás skvělý měsíc, ve kterém pocítíte sílu opravdového dobra. Vrhněte se vstříc dobrodružstvím, která vám březen nabídne. Radostné chvíle plné erotiky budou už jen třešničkou na dortu. Jen si dejte pozor, ať kvůli starostem v práci nevyvoláváte doma drobné konflikty. Vznikalo by zbytečné dusno.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Učinili jste určité kroky, které vás přirozenou cestou dovedly až sem. Musíte tak pracovat s tím, co jste v životě natropili. Ať už toužíte po ztracené lásce anebo naopak hledáte partnera, bude to přeci jen o trochu těžší, než jste si původně představovali. To však ještě neznamená, že to nebude stát zato!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Bude třeba s partnerem otevřeně probrat, co se u vás doma děje. Vy se vždy chvíli snažíte, milé Panny, a hned si myslíte, že je vše odpuštěno. S tím by ale váš partner nesouhlasil. Dusno, které u vás doma zavládne, by se mohlo vyřešit v půlce měsíce. Do té doby udělejte to, co momentálně považujete za správné.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Čeká vás rozšíření rodiny! Štěstí, které do vašeho života spolu se změnami přichází, bude přesně to, co je pro vás důležité. Vesmír vám sešle mnoho znamení, ze kterých můžete čerpat celé týdny. Odhoďte strach a běžte do toho po hlavě. Bude to stát zato.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tento měsíc budete zkrátka neodolatelní! Charisma i pozitivní energie z vás budou sálat na sto honů. Nezadaní mohou být tlačeni do seznámení s někým, kdo jim už od začátku nebude sedět. Nezapomeňte v takových situacích zapojit fantazii. A začít konečně žít.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Toužíte po partnerovi, ale odmítáte pro tento životní krok udělat cokoliv navíc. Pokud budete pasivně čekat, může se také stát, že se vůbec nic nezmění. Sami víte, že už je na čase posunout se dál. Vytvořit plnohodnotný dlouhodobý vztah vám ale bude ještě chvíli trvat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nenechte nikoho, aby vám mluvil do výběru partnera. Jen vy s ním žijete, jen vy víte, jak to celé ve skutečnosti je. Proč byste se měli neustále někomu zpovídat? Žijete jen jednou. Pokud stále cítíte v duši klid a intuice vám radí, že jdete správnou cestou, není co řešit. V opačném případě zkuste sílu meditace a manifestace.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články