3 znamení zvěrokruhu, která touží po žhavém letním flirtu

3 znamení zvěrokruhu, která touží po žhavém letním flirtu

Toužíte zažít žhavý flirt, ze kterého se stane nezapomenutelné postelové dobrodružství? Pojďte se podívat, která znamení zvěrokruhu mají na toto léto naprosto identický plán!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 07. 07. 2021 07:00

Léto přímo vybízí k tomu, abychom byli odvážnější. Odhoďte i vy své zábrany a pusťte se do letního dobrodružství, které vám zůstane v hlavě ještě dlouho po tom, co horké dny nahradí podzimní listí.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani budou tento rok prahnout především po nezávazném flirtu, který je na podzim už nebude tížit. V jejich hlavách se už teď rodí plán, jak se po létě pořádně opřít do práce. Hledají proto někoho, kdo jim zpříjemní následující horké dny a s kým si užijí motýlky v břiše, nekonečné polibky a milování v trávě pod hvězdami. Pokud však chcete něco, co vydrží i potom, tady to momentálně nehledejte.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Rakům už láska klepe na dveře! Vypadá to na něco obrovského, co má potenciál vydržet až do konce života. V posledních měsících jste trochu pokoušeli karmu, vše špatné je však zažehnáno. Raci, pro vás snad jen jeden tip. Pokud stále čekáte na to, až přijde někdo, s kým si užijete dlouhé konverzace nad sklenkou vína i výlety neznámo kam, teď to vážně klapne!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Ačkoliv na to nevypadají, v hlavě už se jim teď spřádají velké plány, jak si léto skutečně užít. Mají po krk starostí, které je sužovaly celý rok, chtějí konečně žít! Pokud v létě potkáte Kozoroha, máte se opravdu na co těšit. Budou jako utržení ze řetězu a nebudou se bát žádného dobrodružství. Hluboko uvnitř totiž touží po něčem, co konečně naplní všechny jejich touhy.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články