Gábina (37): Zaslepila mě láska a já znovu navlékla snubní prstýnek. Vstoupila jsem tím do pekla

Gábina (37): Zaslepila mě láska a já znovu navlékla snubní prstýnek. Vstoupila jsem tím do pekla
Zdroj: Freepik

Gábina porušila slib, který si dala po rozvodu. A to, že už se podruhé nevdá. Jenže do Davida se tak zamilovala, že nakonec k svatbě svolila. Od toho dne se její život změnil v peklo.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 05. 2021 10:00

Po rozvodu jsem se zařekla, že už se nikdy nevdám. Člověk míní, život mění. Láska mě zaslepila a já jsem znovu navlékla snubní prstýnek. V ten okamžik jsem vstoupila do horoucího pekla.

Z toho, že má dítě, jsem žádnou radost neměla

Bývalý manžel se rozhodl žít v zahraničí, zatímco já chtěla hnízdit. Nebylo nic jednoduššího než jít od sebe. Díky bohu jsme zůstali přáteli. Jarda mi občas zavolá, aby se zeptal, jak se mám. Věřím, že se na něj mohu kdykoliv obrátit.

Po rozvodu jsem si vzala rok na to, abych se dala dohromady. Když jsem nabrala potřebnou sílu, znovu jsem se otevřela možnosti mít vztah. Jednoho dne se mi doma rozbil kotel. Netušila jsem, jak se taková věc opravuje, a tak jsem si na internetu našla nejbližšího opraváře. Přijel hned druhý den. Kotel dal dohromady během hodiny. Já mu mezitím nabídla kávu a domácí koláč. Nebýt toho, že ho čekala další práce, určitě by zůstal déle. Večer mi pak sám napsal.

V našem věku nemá smysl chodit dlouho kolem horké kaše. Začala jsem s Davidem randit. Cítila jsem se vedle něj znovu šťastná. Už na začátku na mě vybalil, že je rozvedený a má s bývalkou šestiletou dceru. Nadšená jsem nebyla, protože mi bylo jasné, co mě potká v případě, že budu ve vztahu pokračovat. Jenže láska k Davidovi byla silná, takže jsem se rozhodla, že to risknu.

Kamila začala vystrkovat drápky

Jen mi bylo divné, proč mi David svoji dceru ještě nepředstavil. Vždycky to nějak zamluvil. Nebudu lhát, že mi to tak vyhovovalo. Neměla jsem zájem dělat cizímu dítěti macechu. Já měla jiné plány - mít svoje vlastní dítě. David nebyl proti, jen trval na tom, abychom se nejprve vzali.

I když jsem se svatbě bránila, nakonec jsem na jeho žádost o ruku kývla. Veselku jsme spunktovali poměrně rychle. Na ní mi měl David představit Kamilu. Kdybych tušila, že je to malé stvoření proti mně naočkované svojí žárlivou matkou, nikdy bych nedovolila, aby na naší svatbě bylo. Hned na začátku mi Kamila polila šaty džusem a do vlasů mi záhadným způsobem nalepila žvýkačku.

Nenechala nás s Davidem odtančit ani první manželský tanec. Pořád mu seděla na klíně a já nemohla vůbec nic. Došlo mi, o co běží. Nemám to sice v povaze, ale musela jsem jí jasně dát najevo, že se snaží marně. Vzala jsem ji za ruku a odtáhla stranou. ,,Tak poslouchej, mladá dámo, hned na začátku ti říkám, abys toho nechala. Se mnou si nezahrávej,“ varovala jsem ji.

Dělá mi samé naschvály

Kamila se drze ohnala. ,,Já se tě nebojím. Uvidíme, která z nás vyhraje. Nevíš, co dokážu, tak si dávej raději pozor,“ prskla na mě a odkráčela za tatínkem. Svatební noc jsme strávili ve třech. Ta malá uličnice se nestyděla lehnout si k nám. David se ji ani nesnažil vyhnat. Bral to tak, že od toho dne jsme vlastně rodina.

Tak, jak u nás předešlý rok Kamila nebyla, teď je s námi defacto pořád. A denně proti mně zbrojí. Dělá mi naschvály. Davida se snaží mít jen pro sebe. Ten jako pyšný tatínek nevidí, o co té holce jde. Navíc jsem v šestém měsíci. Bojím se, jak se bude Kamila k sourozenci chovat. Bude ho mít vůbec ráda?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články