3 znamení zvěrokruhu, která milují rychlá auta a ráda se jimi chlubí

3 znamení zvěrokruhu, která milují rychlá auta a ráda se jimi chlubí
Zdroj: Freepik

Milovníci rychlých aut jsou všude mezi námi! A samozřejmě nejen mezi mužskou populací. Která znamení zvěrokruhu si potrpí na závoďáky a ďábelsky rychlou jízdu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 06. 2021 07:00

Vše, co se o rychlých autech zjistit dá, oni už dávno vědí. Nesmíří se s tím, že by neměli to nejlepší! Často je potkáte na závodech a to nejen jako fanoušky, ale hlavně jako řidiče. O kterých znameních zvěrokruhu je řeč?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jsou milovníky rychlých aut, ale spíše kvůli ostatním. Často si pořizují nadupaná vozidla hlavně proto, aby ohromili své okolí a vzbudili obdiv. Uvnitř jsou totiž Ryby velmi skromné.

Bohužel mimo skromnost mají v sobě i částečnou nevyrovnanost, která je nutí neustále dělat dojem na ostatní. Protože pokud vás všichni neobdivují, jak se můžete obdivovat sami?

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Milovníci rychlých aut, kteří se zkrátka nikdy nesmíří s průměrem. To jsou Střelci. Svá auta si hýčkají a jsou na ně mimořádně hákliví, proto se u nich ve voze určitě nenajíte. To by vám nikdy nedovolili.

Dálnice je nebaví, protože řídit jen rovně, to je přeci nuda. Auta jsou pro ně prostředkem zábavním, a nikoliv dopravním. Často si pořizují drahé vozy, které nejsou nijak praktická. Naopak.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Tváří se skromně, že si vystačí s málem... Ale opak je pravdou! Postavte před ně rychlé auto a okamžitě se v nich vzbudí soutěživý čertík, který si chce hrát a závodit.

Jsou rození adrenalinoví nadšenci, ale rychle se nabaží. Nevyhledávají to cíleně, přesto však příležitosti neodolají. A nejlepší pro ně je, pokud se v danou chvíli mají před kým předvést. Kozorozi milují obdiv, ať už jsou zadaní, či nikoliv.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články