Erotický horoskop: Která 3 znamení zvěrokruhu čeká nejvášnivější víkend roku?

Erotický horoskop: Která 3 znamení zvěrokruhu čeká nejvášnivější víkend roku?
Zdroj: Freepik

A je tu další víkendový horoskop! Už víte, s kým v posteli zažijete hotový uragán a kdo se stoprocentně zaslouží o vaše uspokojení? Ne? Pak čtěte dál!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 06. 2021 07:00

Nový víkend, nové zážitky! Ve čtvrtek byl navíc úplněk, což znamená uragán živočišné touhy, lásky a romantiky. Následující znamení zvěrokruhu tak čeká nejspíš nejvášnivější víkend tohoto roku!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci, dejte tento víkend průchod svým emocím! Pokud se budete řídit tím, co opravdu chcete, máte možnost zažít nevídanou vášeň. To by mohlo urovnat vaše předchozí konflikty s partnerem. Naleznete tak ve vztahu ztracenou rovnováhu.

Pokud jste nezadaní, nezapomínejte se dívat kolem sebe. Někdo ve vašem okolí by mohl být ten pravý, s kým o víkendu zažijete pořádné uspokojení! Už teď je jasné, že sousedi určitě radost mít nebudou. Vy na tento víkend však nezapomenete.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ačkoliv jste v předchozích dnech byli úplně mimo, teď přichází váš čas. Dokonce to vypadá, že ve vás opět poblikává jiskřička touhy po nevěře. Nezapomínejte, že by se vám to mohlo krutě vymstít!

Vážně chcete pro víkendové dobrodružství zradit vše, co máte? Hvězdy totiž říkají, že pokud nepodlehnete, čeká vás doma mnohem víc, než byste zažili někde jinde. Dokonce to bude jedna z nejlepších nocí vašeho života!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tohle bude vážně něco. Probudí se ve vás touha splnit si vše, co jste dosud odkládali. Dokonce se nebudete bát pustit si společně s partnerem jistou dávku inspirace nebo ho přilákat vlastním představením.

Tento víkend si řeknete o to, co chcete, což partnera pořádně vzruší. Není divu. Energii úplňku ve vás probouzí skutečnou vášeň a dává vám sílu zářit. To zkrátka nejde přehlédnout.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články