3 znamení zvěrokruhu, ze kterých se rekrutují nejsvéráznější tatínci

3 znamení zvěrokruhu, ze kterých se rekrutují nejsvéráznější tatínci
Zdroj: Pixabay

Po květnovém Dni matek se v neděli dostává ke slovu i Den otců. Pojďme se při této příležitosti podívat na trojici znamení zvěrokruhu, z níž se rekrutují povahově nejvýraznější tatínci.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 06. 2021 07:00

Tátové mají budování vztahů se svými potomky přeci jen složitější než maminky. Už proto, že jejich pracovní vytížení bývá mnohem vyšší, a tak se jim na děti nedostává tolik času. Otcové narození v následujících třech znameních zvěrokruhu mají opravdu výjimečné charakterové vlastnosti.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tady je cítit rebelství! Jsou přísní, na druhé straně berou své dítě jako rovnocenného partnera. A to od útlého věku. Vedou s ním dlouhé rozhovory, ačkoliv jim mnohdy ještě nemůže odpovědět.

Dítě je pro ně člen rodiny, který se přidá do toho, co už Vodnář s partnerkou vybudovali. Kvůli narození potomka rozhodně nemění celý svůj dosavadní život. Ani to neumějí. Duševně je to pro ně tak velká změna, že často přijdou ke svému otcovství neplánovaně. K něčemu takovému se zkrátka sami rozhodnout neumějí.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Odtažitost je jejich doménou. Neprojevují city a jsou spíše přísnou autoritou. Pokud mají malé děti, příliš si s nimi nerozumějí. Berou rodičovství jako něco, co k životu patří bez jejich volby. Naopak v dospělosti jsou pro své děti rovnocenným konverzačním partnerem, kdy dokáží vést dlouhé rozhovory na jakékoliv téma.

Mají jednoznačně raději dospělé než děti. Na druhé straně se o svou rodinu vždy finančně postarají. Jejich partnerky zůstávají často doma i dlouho potom, co děti už chodí do mateřské školy. Dobře fungující domácnost je pro ně základ.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Své děti milují bezmezně, jsou však velmi přísní. Střelcům se zkrátka neodmlouvá. O své děti se vždy postarají a nebývají těmi, kteří se k otcovské roli obrátí zády. Nestrpí však neposlušnost, a proto je pro ně velmi těžké přijmout, že ta k určitým obdobím dětského vývoje patří.

Na rozdíl od Panny se na svou otcovskou roli velmi těší a jdou do ní z rozhodnutí. Nečekejte však, že do výchovy nebudou mluvit a budou domů jen nosit peníze. Střelci mají jasnou představu, jak chtějí své děti vychovávat.

Zdroje informací:

refinery29.com

astroyogi.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články