3 znamení zvěrokruhu, která čeká na Mikuláše obrovská příležitost. Patříte mezi ně i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která čeká na Mikuláše obrovská příležitost. Patříte mezi ně i vy?
Zdroj: Pixabay

V neděli 5. prosince 2021 nás čeká tradiční den svatého Mikuláše. Říká se, že tento podvečer sestupuje na zem, aby požehnal hodným a vytrestal zlé. Spolu s ním tvoří hvězdy zajímavou konstelaci, která dává prostor obrovským příležitostem. Pro která znamení zvěrokruhu půjde o výjimečný den?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 05. 12. 2021 07:00

S Mikulášovým sestoupením na zem přichází velmi unikátní energie, jež vám nabídne obrovskou příležitost. Která znamení zvěrokruhu by se tento den měla mít na pozoru?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pokud stále čekáte, až se věci poskládají tak, jak potřebujete, teď přichází váš čas. Energie kolem vás vám dává naději na skvělý konec roku 2021 a zároveň velmi úspěšný vstup do toho nového. V lásce se konečně uklidní dusno, kterým jste v posledních týdnech pociťovali. Obrovská příležitost, která se vám kolem Mikuláše naskytne, nastane také v pracovní oblasti.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V tomto období získáte sílu nepokračovat v tom, co vás už dlouho trápí. Půjde zejména o partnerské či rodinné vztahy. Často necháváte věci jen plynout a čekáte, že se vyřeší sami. Tentokrát je však zapotřebí vaše iniciativa. Příležitost, kterou máte, spatříte hlavně ve svém přístupu k životu, který by se mohl s koncem roku úplně změnit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Dokončete vše, co jste rozdělali. Vaše projekty mají mimořádnou šanci získat pozornost ještě tento rok. Musíte však být odvážní a nenechat věci náhodě. Ležením na gauči svět nezachráníte. Ani svůj život. Uvnitř cítíte, že potřebujete nový impulz, vystoupení ze stereotypu. Kolem Mikuláše vám hvězdy dávají obrovskou příležitost změnit vše, co momentálně považujete za nevyhovující.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články