Blanka (21): Z minulého života si nesu problém, který ovlivňuje mé vztahy s muži. Doufám, že to dokážu změnit

Blanka (21): Z minulého života si nesu problém, který ovlivňuje mé vztahy s muži. Doufám, že to dokážu změnit
Zdroj: Unsplash

Blance se čas od času zjevil v hlavě obrázek, ve kterém se odehrával cizí příběh. Musela tomu přijít na kloub. Pomocí kyvadla zjistila, že se jedná o výjev z jejího minulého života, kdy byla muž a měla vážné vztahové problémy.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 08. 2021 15:00

Nikdy jsem to nikomu nezasvěcenému nevyprávěla, ani své nejlepší kamarádce, která o mně ví mnohem víc než kdokoliv jiný. Vlastně jsem to nerada přiznávala i sama sobě. Mám problém, který si s sebou nesu z minulého života a dodnes poznamenává moje vztahy s muži.

Ukazovaly se mi neznámé obrazy

Začalo to zcela nevinně. Návštěvy papírnictví pro mě vždy byly vzrušujícím zážitkem, ze kterého jsem si pravidelně odnášela další úlovek do své sbírky samolepek. Jednou jsme tam takhle šly s kamarádkou a já, jelikož mám sklony pokukovat kde se co děje, jsem se zahleděla na stavbu, kterou jsme míjely. Měli tam bourat jeden starý dům a stál u něj jeřáb. Při pohledu na ten výjev se mi zatočila hlava.

Vybavila jsem si pád z výšky a pak velkou ránu o betonový chodník. Něco takového se ani nedá popsat slovy, natož abych se na to dívala třeba v televizi, takže jsem se až podivila, kde se ve mně ta myšlenka vzala. A to nebylo zdaleka všechno. Jednoho dne jsem pro změnu zalévala kytky a když jsem do konve doplňovala vodu, zmocnil se mě hrozný pocit viny a úzkosti.

V uších mi zazněl ženský hlas: ,,Ty mě nemiluješ! Pořád jsi jen v práci! Vůbec se o mě nestaráš! Je ti fuk, jak se cítím!" Před očima se mi objevila nádherná žena. Měla havraní vlasy po ramena a křičela na mě. Snažila jsem se ji zastavit, ale ona za sebou jen třískla dveřmi. Byl to velmi zvláštní a neobvyklý výjev.

Kyvadlo mi řeklo, že šlo o minulý život

Jednou jsem takhle vyhrabávala něco ze skříně, přičemž mi vypadlo pár knih. Sesbírala jsem je a všimla si jedné, co ležela pod nimi. Byla od Josefa Lady a jmenovala se Říkadla. Otevřela jsem ji a začala ji zvědavě číst. Najednou se mi před očima zjevil obrázek, ve kterém čtu tuto knížku malé holčičce. Vše jsem viděla ze svého pohledu, takže jsem netušila, jak vypadám.

Trvalo to sice jen pár setin vteřiny, ale dohnalo mě to k tomu zeptat se kyvadla na víc informací. Kyvadýlko chvilku váhalo, ale pak mi postupně potvrdilo vše, co se mi ,,zdálo", a navrch jsem se od něj dozvěděla jméno své přítelkyně z minulého života.

Minulý život ovlivňuje ten současný

Najednou jsem byla strašně unavená, tak jsem toho nechala. Podle kyvadla jsem tedy byla muž pracující na stavbě. Měla jsem se svou přítelkyní Annou dceru. Často jsme se hádali a Anna jednoho dne prostě třískla dveřmi. A jak nad tím tak přemýšlím, možná ten pád nebyla nehoda. Nedalo mi to a podstoupila jsem regresní terapii.

Zjistila jsem, že jsem v minulém životě dala několik slibů, které končily slůvkem navždy. Proto mě ovlivňují dodnes. Terapeutka vyčistila všechny energetické průtoky a zbavila mě tak spojitosti s minulým životem. Kvůli němu jsme prý nebyla schopna navázat normální vztah. Podvědomě jsem se bála, že zase selžu stejně jako tehdy. Nezbývá mi, než věřit, že tím pročištěním se všechno změní.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články